Format atarken Windows Key soruyor mu?

mkt80

Hectopat
Windows, format atma esnasında key soruyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@mkt80
Bilgisayarın internetini tamamen kapattıktan sonra Show Key Plus ile Windows keyi buluyorum. Ardından format atıyorum. İnterneti kapatmamın sebebi ise program veri toplar mı toplamaz mı emin değilim.

@mkt80
Bilgisayarın internetini tamamen kapattıktan sonra Show Key Plus ile Windows keyi buluyorum. Ardından format atıyorum. İnterneti kapatmamın sebebi ise program veri toplar mı toplamaz mı emin değilim.
Hocam öyle bir program yüklemeden öğrenemiyor muyum?

Hocam öyle bir program yüklemeden öğrenemiyor muyum?
Öğrenebilirsiniz. Arama yerine cmd yazın ye yönetici olarak açın. Gelen yere,
wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey
bu yazıyı kopyalayın yapıştırın. Alttaki sizin ürün anahtarınız.

Hocam kesindir değil mi? Biraz araştırdım bu kadar basit bir işlem uygulamak yerine program indirip bulmaya çalışıyorlar.

Hocam kesindir değil mi? Biraz araştırdım bu kadar basit bir işlem uygulamak yerine program indirip bulmaya çalışıyorlar.
Kesin hocam, az önce kendim denedim, sıkıntı yok yani. CMD'den bir sorun çıkmaz.

Anakartına gömülü lisansın varsa sormuyor. Retail lisansın varsa, Microsoft hesabını girdikten sonra etkinleşir. Ürün anahtarım yok diyerek de devam edebilirsin.

Soruyor ama elinde mevcut değilse key girmeden de format atabilirsin.

Windows 8 / 8.1'de kesin olarak soruyor, keyi girmeden kuruluma geçemiyorsunuz. Diğer Windows sürümlerinde "ürün anahtarım yok" kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.

Windows 7'de atlayabilirsin.
Windows 8.1'de deneme sürümü keyi kullanabilirsin.
Windows 10 deneme sürümü keyi kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…