Format Atarken Windows Silindi

Lavealts

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Format atıyordum ve disk silme ve birleştirme aşamasına geldiğimde hiçbir disk veya Harddisk yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattım ve direkt BIOS'a girdi. Anladım ki Windows komple silinmiş, acaba tekrar nasıl yükleyebilirim? Her yeniden başlattığı zaman BIOS'a giriyor.

Kurulum USB'niz mevcut mu? Hep nasıl format atıyorsanız aynı şekilde kurulum USB'si ile sistemi Boot edip, işletim sistemi kurulumuna geçin.

Merhaba arkadaşlar. Format atıyordum ve disk silme ve birleştirme aşamasına geldiğimde hiçbir disk veya Harddisk yoktu. Bilgisayarı yeniden başlattım ve direkt BIOS'a girdi. Anladım ki Windows komple silinmiş, acaba tekrar nasıl yükleyebilirim? Her yeniden başlattığı zaman BIOS'a giriyor.
BIOS'ta hard disk gözüküyor mu ?

Kurulum USB'niz mevcut mu? Hep nasıl format atıyorsanız aynı şekilde kurulum USB'si ile sistemi Boot edip, işletim sistemi kurulumuna geçin.

Normal format atmayı deniyeceğim ama flash taktığım zaman flash çıkmıyor hiç bir Hard disk çıkmıyor
BIOS'ta hard disk gözüküyor mu ?
Maalesef gozukmuyor, format flash da takıyorum onuda gormuyor.
Formatta Windows zaten silinmiyor mu? Sanırım sizde hard disk görünmüyor.
Aynen Hard disk çıkmıyor ve format flashı da çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20190707_201423-min.jpg
    IMG_20190707_201423-min.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 179
İşlemleri çekip bir video atabilir misin?

Su anda iş yerinde oldğum için atamam ama baştan detaylı bir şekilde tekrar anlatayım sana.
1- Bilgisayarı açtığım zaman direkt BIOS açılıyor ve hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor.
2- BIOS girdiğim zaman hiçbir hard disk gözukmuyor ve format flash taktığım zaman flash da gormuyor. Ne yaparsam yapayım format flashı gormuyor ve açılmıyor bilgisayar.

Sorun çözüldü.

Su anda iş yerinde oldğum için atamam ama baştan detaylı bir şekilde tekrar anlatayım sana.
1- bilgisayarı açtığım zaman direkt BIOS açılıyor ve hiçbir şekilde bilgisayar açılmıyor.
2- BIOS girdiğim zaman hiçbir hard disk gözukmuyor ve format flash taktığım zaman flash da gormuyor. Ne yaparsam yapayım format flashı gormuyor ve açılmıyor bilgisayar.

Sorun çözüldü.

Nasıl çözdünüz acaba? Ben de günlerdir uğraşıyorum, aynı sorunu yaşıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı