Bilgisayarıma format atarken yanlış diski sildim. Bir videoda böyle gösteriyor. D: c:/e/h/ yazıyorum. Olmuyor. @Recep Baltaş @Ali Güngör
Rufus programında işlemi yanlış mı yaptınız bilmiyorum ama normalde Boot menüden USB'nizi seçince direk sizi Windows yükleme ekranına atması gerekiyor.
Eki Görüntüle 866995
Yeni sorun: Bilgisayar Casper ekraninda takili kalıyor.
Hangi dosyayı sildiniz acaba.
BIOS yoluyla attınız değil mi formatı Rufus aracılığıyla?MSR dosyasını.
Hiç çozüm yok mu?
Kurulumdan cikip tekrar girdim. USB mi seçtim bu ekrana atti.
Artık seçtiğimde BIOS ekranına atiyor.
@Recep Baltaş abi çösse çösse sen çozersin. Lütfen yardim et.
BIOS yoluyla attınız değil mi formatı Rufus aracılığıyla?
Sildiğiniz disk işletim sisteminin bulunduğu ana disk mi yoksa depo olarak kullandığınız disk mi?
Bütün dosyalarınız gitti ise kurtaramazsınız diye biliyorum, temiz kurulum yapın.Tüm diskleri sildim. Formatı Rufus ile attım.
Bütün dosyalarınız gitti ise kurtaramazsınız diye biliyorum, temiz kurulum yapın.
CMD'den yapmışsınız gibi gözüküyor, en sağlıklı yol bana kalırsa Boot menüsünden USB'nizi seçip direk tool ile atmak.
Rufus programında işlemi yanlış mı yaptınız bilmiyorum ama normalde Boot menüden USB'nizi seçince direk sizi Windows yükleme ekranına atması gerekiyor.USB mi seçtigimde BIOS ekranına atiyor.
Rufus programında işlemi yanlış mı yaptınız bilmiyorum ama normalde Boot menüden USB'nizi seçince direk sizi Windows yükleme ekranına atması gerekiyor.
Eki Görüntüle 866995
Yeni sorun: Bilgisayar Casper ekraninda takili kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.