Format Atılan Diskteki Verileri Geri Getirme

Emirhan(Leep)

Hectopat
Daha fazla  
Formattan Once
2 diskim vardi C: ve D:. D diskinde fotograflarim vardi ve format attigimda ikisine de atmisim benim icin anlamlari cok yuksek fotograflar vardi.
Formattan Sonra
Windows 7 format attigimda ise C diski vardi ve fotograflarim ve D diski yoktu. D diskindeki fotograflarimi geri getirmenin bir yolu var mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İşini görebilir.

Bende D diski yok suan yani 2 disk birlesmis 1 c yapmis oncekinde c ve d vardi ama suan tek c var ve napacagimi bilmiyorum

Format atarken D diskini biçimlendir gibi bir şey yaptın mı? Yapmadıysan C diskinin içine kaydolmuş olabilir.
Soyle diyim format atamamistim forumlari gezmistim ve cmd ye bi kac kod yazmistim ve windows 10 dahi silinmisti d diski falan hersey gitmisti disk select 0 clean falan yazmistim sonra adama goturdum adamda w7 yukledi yani d diski yoktu format atarken adam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı