Format atılırsa sorun olur mu?

Şöyleki eğer siz Windows'u 2 bin lira verip satın alıp etkinleştirdiyseniz o anakarta işleniyor fakat siz internetten 100,150 liraya key alıp etkinleştirdirdiyseniz o ankarta işlenmiyor haliyle format atacağın zaman Windows'u internetten indirip USB'ye atıp öyle tekrar kurman lazım
etkinleştirmedim bile

Şöyleki eğer siz Windows'u 2 bin lira verip satın alıp etkinleştirdiyseniz o anakarta işleniyor fakat siz internetten 100,150 liraya key alıp etkinleştirdirdiyseniz o ankarta işlenmiyor haliyle format atacağın zaman Windows'u internetten indirip USB'ye atıp öyle tekrar kurman lazım.

O dedigin key. Yanlış bilgi vermeyin. Keyler gomulur anakarta.

Şöyleki eğer siz Windows'u 2 bin lira verip satın alıp etkinleştirdiyseniz o anakarta işleniyor fakat siz internetten 100,150 liraya key alıp etkinleştirdirdiyseniz o ankarta işlenmiyor haliyle format atacağın zaman Windows'u internetten indirip USB'ye atıp öyle tekrar kurman lazım
Yanlış bilgi vermeyin, kurulum için aktivasyona gerek yok.

İnternetten 100 liraya alınan keyler gömülmez.

Evet ona bir şey demedim. Bu arada gomulende cikiyor arada. Ama mesela Windows gomulmez. Ben mesajda keyler gomulur dedim. Butun keyler demedim.

Key diyorsun da hangi key binbir türlü key var madem acıklama yapıyorsun hangi key olduğunu da yaz.

Hocam yanlış bilgiyi kapatmaya calismayin. Mesela hangi keyin oldugu degil. Key gomulur bilgisi. Windows gomulmez. Eger cok istiyorsan OEM key anakarta gomulur. Retail gomulmez

Format atınca Windows kurulması şart
Yazılanları düzgün okur musun? Format atmak zaten Windows'u baştan kurmak demek. Ayrıca Windows kurmak için aktivasyon falan da gerekmiyor. Lütfen bilgin olmadığı konularda yanlış bilgi saçma.

Key diyorsun da hangi key binbir türlü key var madem acıklama yapıyorsun hangi key olduğunu da yaz.

Format atınca Windows kurulması şart.

Kurmasi gerekmiyor demiyor. Key lazim degil diyor. Nerenizden anliyorsunuz?

Böyle gözüküyor sorun çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• windwos.PNG
    windwos.PNG
    7,4 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Geri
Yukarı