Lax Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #11 Senin Windows 10'nun ana karta gömülü, yani hiçbir şey olmaz.
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 19 Şubat 2021 #12 Toygun78 dedi: Arkadaşlar selamlar, öncelikle bilgisayarı kendim toplamıştım. Windows 10'u da kendim yükledim, resimdeki sıfırla bölümünden sıfırlasam tekrar Windows 10 flashı oluşturmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Gerekmez...
Toygun78 dedi: Arkadaşlar selamlar, öncelikle bilgisayarı kendim toplamıştım. Windows 10'u da kendim yükledim, resimdeki sıfırla bölümünden sıfırlasam tekrar Windows 10 flashı oluşturmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Gerekmez...
Alper Karaca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #13 Toygun78 dedi: Arkadaşlar selamlar, öncelikle bilgisayarı kendim toplamıştım. Windows 10'u da kendim yükledim, resimdeki sıfırla bölümünden sıfırlasam tekrar Windows 10 flashı oluşturmam gerekir mi? Eki Görüntüle 886697 Genişletmek için tıkla... Hayır dostum gerekmiyor.
Toygun78 dedi: Arkadaşlar selamlar, öncelikle bilgisayarı kendim toplamıştım. Windows 10'u da kendim yükledim, resimdeki sıfırla bölümünden sıfırlasam tekrar Windows 10 flashı oluşturmam gerekir mi? Eki Görüntüle 886697 Genişletmek için tıkla... Hayır dostum gerekmiyor.
Toygun78 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #14 Lax dedi: Senin Windows 10'nun ana karta gömülü, yani hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... anakarta gömülü derken nasıl yani?
Lax dedi: Senin Windows 10'nun ana karta gömülü, yani hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... anakarta gömülü derken nasıl yani?
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 19 Şubat 2021 #15 Lax dedi: Senin Windows 10'nun ana karta gömülü, yani hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey yok
Lax dedi: Senin Windows 10'nun ana karta gömülü, yani hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey yok
Alper Karaca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #16 Toygun78 dedi: anakarta gömülü derken nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Yok hocam anakarta gömülü Windows olmaz. Belki Windows keyinden bahsetmiş olabilir.
Toygun78 dedi: anakarta gömülü derken nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Yok hocam anakarta gömülü Windows olmaz. Belki Windows keyinden bahsetmiş olabilir.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #17 Sucuksuz_Yumurta dedi: Öyle birşey yok Genişletmek için tıkla... Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım. NOT: Windows Deneme Sürüme Değil!
Sucuksuz_Yumurta dedi: Öyle birşey yok Genişletmek için tıkla... Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım. NOT: Windows Deneme Sürüme Değil!
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 19 Şubat 2021 #18 Spydea dedi: Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım. Not: Windows deneme sürüme değil! Genişletmek için tıkla... Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir.
Spydea dedi: Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım. Not: Windows deneme sürüme değil! Genişletmek için tıkla... Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir.
Lax Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #19 Sucuksuz_Yumurta dedi: Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir. Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü olan Windows 10 format atınca gider mi? Başlıkta da dediğim gibi format atmayı düşünüyorum. Windows 10 gömülü ise formattan sonra işletim sistemi silinir mi? www.technopat.net
Sucuksuz_Yumurta dedi: Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir. Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülü olan Windows 10 format atınca gider mi? Başlıkta da dediğim gibi format atmayı düşünüyorum. Windows 10 gömülü ise formattan sonra işletim sistemi silinir mi? www.technopat.net
Alper Karaca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Şubat 2021 #20 Sucuksuz_Yumurta dedi: Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir. Genişletmek için tıkla... Spydea dedi: Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım. NOT: Windows Deneme Sürüme Değil! Genişletmek için tıkla... Lisans kodu silinmez fakat işletim sistemini baştan kurman gerekir.
Sucuksuz_Yumurta dedi: Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir. Genişletmek için tıkla... Spydea dedi: Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım. NOT: Windows Deneme Sürüme Değil! Genişletmek için tıkla... Lisans kodu silinmez fakat işletim sistemini baştan kurman gerekir.