Gerekmez...Arkadaşlar selamlar, öncelikle bilgisayarı kendim toplamıştım. Windows 10'u da kendim yükledim, resimdeki sıfırla bölümünden sıfırlasam tekrar Windows 10 flashı oluşturmam gerekir mi?
Hayır dostum gerekmiyor.Arkadaşlar selamlar, öncelikle bilgisayarı kendim toplamıştım. Windows 10'u da kendim yükledim, resimdeki sıfırla bölümünden sıfırlasam tekrar Windows 10 flashı oluşturmam gerekir mi?
Eki Görüntüle 886697
anakarta gömülü derken nasıl yani?Senin Windows 10'nun ana karta gömülü, yani hiçbir şey olmaz.
Öyle birşey yokSenin Windows 10'nun ana karta gömülü, yani hiçbir şey olmaz.
Yok hocam anakarta gömülü Windows olmaz. Belki Windows keyinden bahsetmiş olabilir.anakarta gömülü derken nasıl yani?
Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım.Öyle birşey yok
Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım.
Not:
Windows deneme sürüme değil!
Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir.
Senin attığın format değildir. Format atınca bilgisayarda ne var ne yok silinir.
Lisans kodu silinmez fakat işletim sistemini baştan kurman gerekir.Var, bizzat ben kendi cihazımda lisans anahtarı girmeden başarılı bir şekilde format attım.
NOT:
Windows Deneme Sürüme Değil!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.