Hard Disk'e Windows kurduktan sonra format atılamıyor

BLACKHUB

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben geçenlerde yanlışlıkla hard dıske Windows kurdum tekrar format atmak ıstedıgimde olmadı. Yeniden hazırladım yine olmuyor. Hard dıskın kablosunu çıkarıp yapsam olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, format ekranina ulaşamıyorum sorun bu. Anakart logosunda kalıyor.
Kasada sadece harddisk mi var sadece yoksa ssd de mevcut mu eğer ssd varsa harddiski kasadan çıkar ssdye windowsu kurup, sonrasında harddiski tekrardan takıp harddiski biçimlendirebilirsin diye düşünüyorum

Kasada sadece hard disk mi var sadece yoksa SSD de mevcut mu eğer SSD varsa hard diski kasadan çıkar SSD'ye Windows'u kurup, sonrasında hard diski tekrardan takıp hard diski biçimlendirebilirsin diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim. Evet SSD var ilk formatta Windows'u yanlislikla HDD'ye kurmustum. Çıkarıp tekrar atacagim sağ olun.

Kasada sadece harddisk mi var sadece yoksa ssd de mevcut mu eğer ssd varsa harddiski kasadan çıkar ssdye windowsu kurup, sonrasında harddiski tekrardan takıp harddiski biçimlendirebilirsin diye düşünüyorum
Bi sorum daha var hard diski nasil sokerim

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Evet SSD var ilk formatta Windows'u yanlislikla HDD'ye kurmustum. Çıkarıp tekrar atacagim sağ olun.

Bi sorum daha var hard diski nasil sokerim
Kasanın içinde harddisk kablosunu bulabilir misin ya da fotoğrafını at istersen kasanın hangi kabloyu sökmen gerektiğini işaretleyelim

Kasanın içinde hard disk kablosunu bulabilir misin ya da fotoğrafını at istersen kasanın hangi kabloyu sökmen gerektiğini işaretleyelim.

Tamam kasayi acip fotagrafini atarim hemen.

Kasanın içinde hard disk kablosunu bulabilir misin ya da fotoğrafını at istersen kasanın hangi kabloyu sökmen gerektiğini işaretleyelim.

Biraz bekletecegim, kusura bakmayin. Sayenizde formati atarsam çok çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı