Format ekranında hard diski biçimlendiriyor musun?
Kasada sadece harddisk mi var sadece yoksa ssd de mevcut mu eğer ssd varsa harddiski kasadan çıkar ssdye windowsu kurup, sonrasında harddiski tekrardan takıp harddiski biçimlendirebilirsin diye düşünüyorumMerhaba, format ekranina ulaşamıyorum sorun bu. Anakart logosunda kalıyor.
Kasada sadece hard disk mi var sadece yoksa SSD de mevcut mu eğer SSD varsa hard diski kasadan çıkar SSD'ye Windows'u kurup, sonrasında hard diski tekrardan takıp hard diski biçimlendirebilirsin diye düşünüyorum.
Bi sorum daha var hard diski nasil sokerimKasada sadece harddisk mi var sadece yoksa ssd de mevcut mu eğer ssd varsa harddiski kasadan çıkar ssdye windowsu kurup, sonrasında harddiski tekrardan takıp harddiski biçimlendirebilirsin diye düşünüyorum
Kasanın içinde harddisk kablosunu bulabilir misin ya da fotoğrafını at istersen kasanın hangi kabloyu sökmen gerektiğini işaretleyelimTeşekkür ederim. Evet SSD var ilk formatta Windows'u yanlislikla HDD'ye kurmustum. Çıkarıp tekrar atacagim sağ olun.
Bi sorum daha var hard diski nasil sokerim
Kasanın içinde hard disk kablosunu bulabilir misin ya da fotoğrafını at istersen kasanın hangi kabloyu sökmen gerektiğini işaretleyelim.
Kasanın içinde hard disk kablosunu bulabilir misin ya da fotoğrafını at istersen kasanın hangi kabloyu sökmen gerektiğini işaretleyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.