R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 RAM 4 gb Bilgisayarıma format attım cross vb. her şey gitmiş hassasiyet falan. Ne yapabilirim?
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 11 Nisan 2023 #2 REEQFROST dedi: Bilgisayarıma format attım cross vb. her şey gitmiş hassasiyet falan. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Config dosyası da haylice silindi yeniden ayarlamaktan başka seçeneğiniz yok. Artı 0 Eksi
REEQFROST dedi: Bilgisayarıma format attım cross vb. her şey gitmiş hassasiyet falan. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Config dosyası da haylice silindi yeniden ayarlamaktan başka seçeneğiniz yok.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.527 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Formattan önce config.cfg ve video.txt dosyalarını yedeklemediyseniz çözünürlük, crosshair, hassasiyet vs. gibi ayarların sıfırlanması normaldir, yapacak bir şey yok. Her şeyi mecbur tekrar ayarlayacaksınız. Artı 1 Eksi
Formattan önce config.cfg ve video.txt dosyalarını yedeklemediyseniz çözünürlük, crosshair, hassasiyet vs. gibi ayarların sıfırlanması normaldir, yapacak bir şey yok. Her şeyi mecbur tekrar ayarlayacaksınız.
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 11 Nisan 2023 #4 Yapabileceğiniz bir şey yok ayarları baştan yapacaksınız. Steam Cloud kapalı mı? Açık olduğunda cross vs Cloud ile geliyordu. Artı 0 Eksi
Yapabileceğiniz bir şey yok ayarları baştan yapacaksınız. Steam Cloud kapalı mı? Açık olduğunda cross vs Cloud ile geliyordu.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 11 Nisan 2023 #5 REEQFROST dedi: Bilgisayarıma format attım cross vb. her şey gitmiş hassasiyet falan. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya da silindiği için ayarlamaları tekrar yapmanız gerek hocam. Artı 0 Eksi
REEQFROST dedi: Bilgisayarıma format attım cross vb. her şey gitmiş hassasiyet falan. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Dosya da silindiği için ayarlamaları tekrar yapmanız gerek hocam.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.484 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #6 Profesyonel oyuncuların configlerini alıp kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #7 Lisser dedi: Profesyonel oyuncuların Config'lerini alıp kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden alıp koyacağım? Artı 0 Eksi
Lisser dedi: Profesyonel oyuncuların Config'lerini alıp kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nereden alıp koyacağım?