Format atınca sistem hataları düzelir mi?

Ben bilgisayarımı çok fazla manuel olarak kapattığım için sorunlar oldu, format atarsam bu sorunlar düzelir mi? ( Manuel kapatmak zorundaydım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette. Sistem hataları ya eksik DLL dosyalarından, ya bozuk sistem dosyalarından, ya da virüslerden kaynaklanır. Format atarsanız, çok rahatlar sisteminiz. Bilgisayarı manuel olarak kapattım demişsiniz. Zorladınız mı, düğmesinden mi kapattınız? Zorla kapattıysanız, sorun başka şeylerden olabilir. Düğmeden normal olarak kapattıysanız sorun kapatmadan değildir.

Elbette. Sistem hataları ya eksik DLL dosyalarından, ya bozuk sistem dosyalarından, ya da virüslerden kaynaklanır. Format atarsanız, çok rahatlar sisteminiz. Bilgisayarı manuel olarak kapattım demişsiniz. Zorladınız mı, düğmesinden mi kapattınız? Zorla kapattıysanız, sorun başka şeylerden olabilir. Düğmeden normal olarak kapattıysanız sorun kapatmadan değildir.
Düğmeden kapattım ve kapatma sebebim ekranın sürekli gitmesi kapatmassam hep öyle kalırdı
Yazılımsal bir sorun varsa giderilir. Manuelden kasıt fişi çekip kapatmak ise donanım parçalarına zarar vermiş olabilirsin başta HDD olmak üzere. Donanım kısmını format ile gideremezsin.

Mevcut sorunlarını detaylı belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
Tuştan kapattım ve bilgisayar ard arda kapatıp açtı kendini ve 2-3 kere onarım işlemi yaptı bir de ekran kartını yeni değiştirdim işlemcimin de zarar aldığını zannetmiyorum

Düğmeden kapattım ve kapatma sebebim ekranın sürekli gitmesi kapatmassam hep öyle kalırdı

Tuştan kapattım ve bilgisayar ard arda kapatıp açtı kendini ve 2-3 kere onarım işlemi yaptı bir de ekran kartını yeni değiştirdim işlemcimin de zarar aldığını zannetmiyorum
Genelde bu tür kapatmalar pek sorun teşkil etmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı