OEM değilse gider.Arkadaşlar anakart, işlemci ve RAM'i komple değiştirdim. Bir ara SağlamLisans mı nereden bir key almıştım. Formatlarsam gider mi?
Bilgisayar içerisinden keyi nereden öğrenebilirim?
Onu unuttum, keyi nasıl öğrenebilirim ?OEM değilse gider.
Hocam sanırsam Aynı surumu kullanırsanız anakarta yazıldığı için gitmiyor diye biliyorum microsoft hesabına bağlıyıp da yapabilirsin microsoft hesabını açtıktan sonra otomatik etkinleştiği için bir sonraki formatta microsoft hesabına girerek keyini geri alabilirsinArkadaşlar anakart, işlemci ve RAM'i komple değiştirdim. Bir ara SağlamLisans mı nereden bir key almıştım. Formatlarsam gider mi?
Bilgisayar içerisinden keyi nereden öğrenebilirim?
Cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu girin hocam;Onu unuttum, keyi nasıl öğrenebilirim ?
![]()
Windows Lisans Türü Nasıl Tespit Edilir?
KullandıÄınız Windows sürümünün lisansını ve özelliklerini nasıl öÄrenebileceÄinize bakıyoruz. Söz konusu Windows lisanları olduÄunda, yeni bir lisanswww.technopat.net
Buradan kontrol edin, Retail ise Microsoft hesabınız eğer bilgisayarınıza girili ise anahtar hesabınızın üzerine yazılmıştır. Format attıktan sonra yeniden hesaba giriş yaptığınızda Windows aktifleşecektir.
Eki Görüntüle 2427906
Microsoft hesabıma kayıtlı sanırım.
Microsoft hesabınıza kayıtlıysa kaybolmaz hocam.
Anakart değişmiş zaten, OEM olsa gene gidecekti. Neyseki konu sahibi Retail kullanıyor.OEM değilse gider.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.