Önceki mesajımda da yazdığım gibi marka pc lerde lisans gitmez. BIOS'a kayıtlı.Bilgisayarım MSI ve sıfır aldım.
Anahtarı nereden görücem
Bilgisayarım MSI ve sıfır aldım.Verilen bilgiler yeterli değil.
Marka bilgisayar ise ve sıfır almış iseniz lisans gitmez. Kurulum sonrası kendiliğinden etkinleşir.
Marka PC değil ise,
KMS ile aktifleştirilmişse gider ki GİTSİN bunu dert etmeyin, iyi olur.
Ucuz lisans ile etkinleştirilmiş ise @KafadanKontak Hocamın detaylı açıkladığı üzere çoğunlukla lisans gitmez ama gittiği durumlar da olabilir. (Microsoft hesabına kayıtlı olması şart değil, durumu pek değiştirmez.) Bu da ciddi bir sıkıntı değil, en fazla 100-300 TL arasına bir ucuz key almanız gerekir.
Anahtarı nereden görücemHayır. Anahtarı bir yere yaz ne olur ne olmaz
Önceki mesajımda da yazdığım gibi marka pc lerde lisans gitmez. BIOS'a kayıtlı.Bilgisayarım MSI ve sıfır aldım.
Anahtarı nereden görücem
Önceki mesajımda da yazdığım gibi marka pc lerde lisans gitmez. BIOS'a kayıtlı.
Eskiden laptopun altına yapıştırıyorlardı. Sonra kasanın içine yapıştırmaya başladılar.
Kapağı açmanıza gerek yok. Zaten anahtar %99 lazım olmayacak, kurulumda GİRMEYİN, lisansım yok diyerek o ekranı atlayın, kurulumdan sonra sistem o anahtarı BIOS tan çekip kendi etkinleşecek.
Yine de tedbir olarak aşağıda videoda gösterilen şekilde KEY 'i bulup kaydedin.
EK UYARI : Windows sürümünüz ne ise onu kurmalısınız, HOME ise HOME, PRO ise PRO. Aksi halde etkinleşmez. @Hesitaa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.