Merhaba, Gaming laptopuma format atmak istiyorum çeşitli nedenlerden dolayı laptopu alırken Windows 11 yazıyordu yani Windows 11 hazır geldi. Format atınca Windows gider mi yani FreeDOS mu olur?
Arkadaşlar kusura bakmayın ama anlamadım. Şimdi format de miyim ayarlardan sıfırlamak diyeyim çünkü işlemi oradan yapacağım ürün anahtarı falan bilmiyorum. Bilgisayarı alırken bana bunu kimse demedi, Windows gidecek mi?
Merhaba, Gaming laptopuma format atmak istiyorum çeşitli nedenlerden dolayı laptopu alırken Windows 11 yazıyordu yani Windows 11 hazır geldi. Format atınca Windows gider mi yani FreeDOS mu olur?
Kardeşim, freedos lisanssız Windows demek değil bilgin olsun. Soruna gelecek olursak zaten Windows 11 lisanslı gelmiş, internetten win11 ürün anahtarını öğrenme gibi sorgu aratarak lisans anahtarını öğrenebilirsin. Sonrasında kullanırsın. Ama Windows 10 kurulumunda geçerli olmayacaktır.
Normal Windows tan sistemi sıfırla yaparsan gitmez eğer USB den kurmak istersen ve aldığın PC de orjinal lisanslı Windows sürümü varsa lisans patlar diye biliyorum ama önemli değil eğer emin değilsen ayarlar bölümünden sıfırlamak en iyisi olucaktır
Normal Windows tan sistemi sıfırla yaparsan gitmez eğer USB den kurmak istersen ve aldığın PC de orjinal lisanslı Windows sürümü varsa lisans patlar diye biliyorum ama önemli değil eğer emin değilsen ayarlar bölümünden sıfırlamak en iyisi olucaktır