Format atma takıntımdan vazgeçemiyorum

Geçmiş olsun, acını hafifletecek neler yapabiliriz ? Acil şifalar.

Biz buradayız hiçbir zaman unutma bunu.

Revo veya İobit kullanın daha kolay olur.Pire için yorgan yakıyorsunuz.Ya da Mac veya Linux kullanmanızda fayda var.
Söylemiş olduğunuz programları duymuştum ama bunlara ek HiBit Uninstaller kullanıyorum eşdeğer midir ?

Söylemiş olduğunuz programları duymuştum ama bunlara ek HiBit Uninstaller kullanıyorum eşdeğer midir ?
Trojan.Banload! virüsü var onda. Her AV göremiyor. Hibit'te dahil olmak üzere 3. parti bloatware yazılımlar kullanmayın.

Denemedim ama senin yaşadığın sorunu ben de çok sevmiyorum ve en performans aldığım program şuanlık Revo.İobit Revo'ya göre daha çok atık bırakıyor.

Format attiktan sonra imaj olusturun. Surekli o hale formatlayabilirsiniz vakit kaybetmeden.

Denemedim ama senin yaşadığın sorunu ben de çok sevmiyorum ve en performans aldığım program şuanlık Revo.İobit Revo'ya göre daha çok atık bırakıyor.
Bakmanızı öneririm. Microsoft store kaldırılan uygulamaların kalıntılarına kadar her şeyi temizleme imkanı sunuyor.

1 günde 3 kez format atan ben bunu beğenmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…