Kuyaş Femtopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Format atacağım atmadan önce neler yapmam gerekli?
Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Kuyaş dedi: Format atacağım atmadan önce neler yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Verilerinizi yedekleyin bukadar Artı 0 Eksi
Kuyaş dedi: Format atacağım atmadan önce neler yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Verilerinizi yedekleyin bukadar
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 13 Ağustos 2023 #3 Hiçbirşey yedekten başka birşey yok. Artı 0 Eksi
KS KS Kuyaş Femtopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 ÇAĞRl dedi: Verilerinizi yedekleyin bu kadar. Genişletmek için tıkla... erkekavcisii dedi: Hiçbir şey yedekten başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yedekledim peki format atınca bu yedekler kaybolmuyacak mı? Artı 0 Eksi
ÇAĞRl dedi: Verilerinizi yedekleyin bu kadar. Genişletmek için tıkla... erkekavcisii dedi: Hiçbir şey yedekten başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yedekledim peki format atınca bu yedekler kaybolmuyacak mı?
erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 13 Ağustos 2023 #5 Kuyaş dedi: Yedekledim peki format atınca bu yedekler kaybolmuyacak mı? Genişletmek için tıkla... USB den yedekle sende. Artı 0 Eksi
Kuyaş dedi: Yedekledim peki format atınca bu yedekler kaybolmuyacak mı? Genişletmek için tıkla... USB den yedekle sende.
KS KS Kuyaş Femtopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 erkekavcisii dedi: USB'den yedekle sende. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. Artı 0 Eksi