Dostum tavsiyen için teşekkür ederim.
Yiğithan arkadaşın dediği programı indirdim usb boot ile açtım tarama yaptım nedendir bilmiyorum ama hiç bir virüs bulmadı maalesef.
malwareBytes ile yeniden tarama yaptım yeniden virüs çıktı her yeniden başlattığımda geliyor maalesef.
Eki Görüntüle 452885
Edit: Az önce başlangıçta açılan programları kontrol ettiğimde en altta tanımlayamadığım 2 program var bunlar olabilir galiba.
Adware. Silinmemesinin sebebi Chrome hesabınızda senkronizasyonun açık olması.
chrome://settings/syncSetup urlsini kopyala yapıştır yaparak bağlantıya gidin.
Sayfada, ilk adım olarak Chrome Senkronizasyonu Verilerini tıklayın, ardından ikinci adım olarak "Kapat" ı tıklayın.
Kapat'ı tıklattığınızda, çıkan pencerede "Çıkış"a tıklayın. Ancak bunu
işaretlemeden:
Sync bu bağlantıya gidin.
Gittikten sonra sayfayı yenileyin!
Chrome'dan çıkış yaptığınızdan, yenilememeniz durumunda senkronizasyonu sıfırlamak işe yaramaz ve şu hatayı alırsınız: "Bu Chrome ayarları sayfası artık kullanılamıyor"
Google kimlik bilgilerinizle bu sayfada oturum açın.
Sayfanın en altına gidin ve "Senkronizasyonu Sıfırla" ya tıklayın.
Chrome tarayıcınızı kapatın.
Chrome'u düzeltmek için önce Malwarebytes ile başka bir tarama yapmanız gerektiğinden, henüz senkronizasyonu etkinleştirmeyin.
Malwarebytes ile yeni bir tarama yapın ve bulduklarını silmesine izin verin.
Sistemi yeniden başlatmanız istendiğinde yeniden başlatınız.
Bir sonraki taramanın ardından tespitin artık meydana gelmediğini doğrulayın. Sonuçlar tekrar temizlenirse, Google Sync'i tekrar etkinleştirebilirsiniz.
Giriş yapmak için önce kullanıcı adınızı soracaktır. Bir kez yapıldıktan sonra, otomatik olarak Senkronizasyonu tekrar etkinleştirmesi gerekir.
Sonucu bildirin.