Sanırsam şirket mailime gelen bir mailden bulaştığını düşündüğüm bir virüs bilgisayarımı etkisi altına almış bulunmaktadır. Sistemde bir oyun vb. program açık olmadıkça çalışmayan ekran kartımın fanları uçak motoru gibi uçuyor, susmuyor ve sistem boştayken RAM'in yarısını kullanıyor.
Malwarebytes ile her tarama yaptığımda virüsler temizleniyor, yeniden başlatma sonrası yeniden bulaşıyor, format atmak en son çarem. Çünkü yedeklemem gereken çok çok önemli şirket evrakları var ve bunlar yaklaşık 1-2 TB maalesef.
Sizlerden desteklerinizi rica ediyorum, talep etmiş olduğunu her hangi bir log vb. kayıt var ise lütfen belirtin, ileteyim.
Teşekkür ederim belirttiklerinizi fixledim şu anda görev yöneticisinden kontrol ettiğimde 2 programda gitmiş gözükmektedir bilgisayar boştayken yaklaşık %50 RAM kullanıyordu şu anda %25 olarak gözükmektedir. Yukarıda belirtilen tüm işlemleri yaptım aslında neyi atladım anlayamadım? Tekrardan desteklerinden dolayı teşekkür ederim hocam.
Bu Chrome'daki zararlıyla ilgili bir şey.
Teamviewer ile alakası yok, arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.
Ayrıca korsan oyun/program indirmeyi bırakmalısın. İlla indireceğim diyorsan güvenilir bir uploaderın sitesinden indirmelisin. Tavsiyem bırakman yönünde.
Şu konuya göz atabilirsin: