Format atmak için bilgisayarı kullanmak gerekli mi?

Hocam bana o zaman temiz kurulumu özet geçer misiniz birkaç video izledim (Technopat'ın da olduğu dahil) hiçbir şey anlamadım lütfen.

Hocam bana o zaman temiz kurulumu özet geçer misiniz birkaç video izledim (Technopat'ın da olduğu dahil) hiçbir şey anlamadım lütfen.
BIOS'a nasıl girildiğini öğrenin. (Her anakartta farklıdır.) BIOS ekranında boot (açılış) sekmesinden Secure Boot kısmını disabled (devre dışı) yapın ve ardından Boot Priority (Açılış sırası) kısmından Flash Belleği en üste çekin. (Hangi tuş olduğu aşağıda yazar.) Ardından kaydedip yeniden başlata basın. Bilgisayar kuruluma girecektir. Kurulum ekranı geldikten sonra Şimdi Yükle butonuna basın ve sözleşmeleri kabul ettikten sonra özel yüklemeyi seçin. Ardından (Eğer diskiniz iki veya daha fazla bölümden oluşuyorsa ve herhangi birinde özel dosyalarınız var ise o diski biçimlendirmeyin.) Windows'un kurulu olduğu diski seçip biçimlendirdikten sonra ileriye basarak kurulumu başlatın. Kurulum bittiğinde yeniden başlar. Eğer yeniden başladıktan sonra yeniden kurulum ekranı gelirse kurulum ekranını kapatın. (Bilgisayar yeniden başlar.) Yeniden başlarken BIOS ekranına girin ve boot sırasından (ikisi de olabilir) HDD veya OS Boot Manager'ı en üste çekin. (Eğer direkt windowsa geçerse bu adımları yapmanıza gerek yok. ) Artık Windows'un kurulmuş olması gerek, hesabı da siz açabilirsiniz diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim ama Gigabyte anakartlarında (eski versiyon) çok karışık nasıl yapıldığını rica etsem söyler misiniz?

Modelini bilmeden bir şey söyleyemem fakat esc ile f1 ile delete tuşlarına aynı anda bas çek yapmayı deneyebilir misiniz? (esc, f1, f8, delete tuşlarından biri olabilir.) Tam model söylerseniz en net cevabı bulabilirim belki.

Eğer hiç yapamazsanız bilgisayarı normal açın. Ayarlara girin. Güncelleştirme ve kurtarmaya girin. Kurtarma sekmesinden gelişmiş başlangıcın altındaki yeniden başlat butonuna basın. Açılan menüde sorun gider sekmesine girin. Ardından gelişmiş seçeneklere basın. Buradan UEFI Firmware veya benzeri seçeneği seçip BIOS'a ulaşabilme imkanınız var.

Modelini bulamadım BIOS'a girebiliyorum ama boot seçeneğini göremedim şu flasha kurulsun resim atacağım
çok sağ olun gece gece bana vakitinizi ayırdığınız için sizin hakkınız ödenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…