BaranT0613 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #11 Sistem Dell.
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 20 Mayıs 2021 #12 Çıkarıp beklemeniz yeterli değil. 2-3 dk güç tuşuna basılı tutacaksınız. BIOS pili takılı olmayacak ve güç kablosu takılı olmayacak. Son düzenleme: 20 Mayıs 2021
Çıkarıp beklemeniz yeterli değil. 2-3 dk güç tuşuna basılı tutacaksınız. BIOS pili takılı olmayacak ve güç kablosu takılı olmayacak.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 20 Mayıs 2021 #13 BIOS Şifresi Nasıl Kaldırılır? - Technopat burayı bir inceleyin isterseniz.
BaranT0613 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #14 ny4rlk0 dedi: Çıkarıp beklemeniz yeterli değil 2-3 dk güç tuşuna basılı tutacaksınız. Güç kablosuda takılı olmayacak. Genişletmek için tıkla... Power kablosunu çıkarmıştım ama.
ny4rlk0 dedi: Çıkarıp beklemeniz yeterli değil 2-3 dk güç tuşuna basılı tutacaksınız. Güç kablosuda takılı olmayacak. Genişletmek için tıkla... Power kablosunu çıkarmıştım ama.
lazaryon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #15 Merhaba, Aşağıdaki linke bios girişteki system numarasını yazarak gerekli şifreyi öğrenebilirsin. Video olarak yapılışı da eklenmiştir. BIOS Master Password Generator for Laptops bios-pw.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, Aşağıdaki linke bios girişteki system numarasını yazarak gerekli şifreyi öğrenebilirsin. Video olarak yapılışı da eklenmiştir. BIOS Master Password Generator for Laptops bios-pw.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Y yagizcakar3 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #16 Gerek yok diye biliyorum ben admin şifresiz attım.
BaranT0613 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #17 lazaryon dedi: Merhaba, Aşağıdaki linke bios girişteki system numarasını yazarak gerekli şifreyi öğrenebilirsin. Video olarak yapılışı da eklenmiştir. BIOS Master Password Generator for Laptops bios-pw.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu an formatlamam gereken kasadayım fakat bilgisayar seri numarası oraya uymuyor.
lazaryon dedi: Merhaba, Aşağıdaki linke bios girişteki system numarasını yazarak gerekli şifreyi öğrenebilirsin. Video olarak yapılışı da eklenmiştir. BIOS Master Password Generator for Laptops bios-pw.org Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu an formatlamam gereken kasadayım fakat bilgisayar seri numarası oraya uymuyor.
lazaryon Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #18 Merhaba, Bios ekranındaki sistem numarasını buraya yazar mısın ?
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 21 Mayıs 2021 #19 Hocam aynı pili sıfırlamak diye bir şey var mı bilmem yeni pil al tahtakalelerde 5 TL'ye satılıyor PC'nin içindeki pili sök tahtakaledeki adama ver aynısından verecektir o pilin.
Hocam aynı pili sıfırlamak diye bir şey var mı bilmem yeni pil al tahtakalelerde 5 TL'ye satılıyor PC'nin içindeki pili sök tahtakaledeki adama ver aynısından verecektir o pilin.
BaranT0613 Decapat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #20 lazaryon dedi: Merhaba, Bios ekranındaki sistem numarasını buraya yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... Nerden bakacağımı bilmiyorum.
lazaryon dedi: Merhaba, Bios ekranındaki sistem numarasını buraya yazar mısın ? Genişletmek için tıkla... Nerden bakacağımı bilmiyorum.