Format atmak yerine her şeyi silmek

BenFatih

Hectopat
Format atmak istiyorum her şeyi silmek istiyorum ama bazı programlar var onları geri yüklemek istemiyorum. Onun yerine tüm gereksiz gördüğüm dosyaları silsem format ile aynı işlevi görür mü?

Format atmak istiyorum her şeyi silmek istiyorum ama bazı programlar var onları geri yüklemek istemiyorum. Onun yerine tüm gereksiz gördüğüm dosyaları silsem format ile aynı işlevi görür mü?
O programları yedekleyip format atmak daha sağlıklı olacaktır.

Geçici dosyalar.
RAM'de günlük.
Parçalanan dosyalar.
vs. vs.
%0.1 bile, format gibi olamaz.

Görmez hocam. Bilgisayardan bir şeyleri silseniz bile o sildiğiniz her şeyin bir kalıntısı kalıyor. Gerek kayıt defterinde gerekse diğer dosyalarda. Ayrıca bir virüs var ise program silmekle gitmez. Her şeyin temiz bir şekilde sıfırlanması yani format atılması gerekir. Üşenmeyin format atın. 1 saate tüm her şeyi halletmiş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı