O programları yedekleyip format atmak daha sağlıklı olacaktır.Format atmak istiyorum her şeyi silmek istiyorum ama bazı programlar var onları geri yüklemek istemiyorum. Onun yerine tüm gereksiz gördüğüm dosyaları silsem format ile aynı işlevi görür mü?
Geçici dosyalar.Format atmak istiyorum her şeyi silmek istiyorum ama bazı programlar var onları geri yüklemek istemiyorum. Onun yerine tüm gereksiz gördüğüm dosyaları silsem format ile aynı işlevi görür mü?
Görmez hocam. Bilgisayardan bir şeyleri silseniz bile o sildiğiniz her şeyin bir kalıntısı kalıyor. Gerek kayıt defterinde gerekse diğer dosyalarda. Ayrıca bir virüs var ise program silmekle gitmez. Her şeyin temiz bir şekilde sıfırlanması yani format atılması gerekir. Üşenmeyin format atın. 1 saate tüm her şeyi halletmiş olursunuz.Format atmak istiyorum her şeyi silmek istiyorum ama bazı programlar var onları geri yüklemek istemiyorum. Onun yerine tüm gereksiz gördüğüm dosyaları silsem format ile aynı işlevi görür mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.