Format atmama rekoru kimde?

2-3 ay oldu, eski masaüstü PC'ye Windows 8.1 kuracaktım, o da minik bir hatam yüzünden hüsranla sonuçlandı (ISO'yu yazdırırken %100 olduğunu sanıp Rufus'u kapattım ve ISO eksik yazdırılmış oldu.) Sanırsam 3-4 gün sonra öbür bilgisayara Windows 11 format atacağım.

Ne zamandır format atmadınız? En uzun süre format atmayan kişiyi tespit edelim, ben normalde sürekli işletim sistemi değiştiririm, ne yapayım kanımda var, göçebe yaşamanın dijital hali 😃. İşletim sistemi değiştirmemek için kendimi tutuyorum, son bir aydır format atmadım Windows 10'dayım.
Eski bilgisayarımı 2012 de almıştık 2020 ye kadar format atmayı bilmiyordum 2020-2021 arasında 6-7 kere formatladım.

Ne zamandır format atmadınız? En uzun süre format atmayan kişiyi tespit edelim, ben normalde sürekli işletim sistemi değiştiririm, ne yapayım kanımda var, göçebe yaşamanın dijital hali 😃. İşletim sistemi değiştirmemek için kendimi tutuyorum, son bir aydır format atmadım Windows 10'dayım.
Babamın da kullandığı eski bilgisayarıma hala daha hiç format atmadık bilgisayarı alalı yaklaşık 6-7 yıl oldu

11 yıllık laptopuma 10 yıldır format atmıyordum. 1 yıldır öyle iyi bakıyorum ki ram upgrade yaptım, ssd taktım, termal macununu yeniledim. Nerdeyse 0 hissiyatını veriyor. Ama nedense 1 yıldır farklı işletim sistemleri yükleyip duruyorum.1 ay içinde "W7" ve "Wxp" bütün işletim sistemlerini tek tek deniyorum. Eğlence amaçlı yapıyorum zaten bunu. ssd'ye zarar verdiğimin farkındayım oysaki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı