Format atmama rekoru kimde?

2-3 ay oldu, eski masaüstü PC'ye Windows 8.1 kuracaktım, o da minik bir hatam yüzünden hüsranla sonuçlandı (ISO'yu yazdırırken %100 olduğunu sanıp Rufus'u kapattım ve ISO eksik yazdırılmış oldu.) Sanırsam 3-4 gün sonra öbür bilgisayara Windows 11 format atacağım.

Eski bilgisayarımı 2012 de almıştık 2020 ye kadar format atmayı bilmiyordum 2020-2021 arasında 6-7 kere formatladım.

Babamın da kullandığı eski bilgisayarıma hala daha hiç format atmadık bilgisayarı alalı yaklaşık 6-7 yıl oldu

2014 yılında aldığım masaüstü bilgisayarıma hiç format atmadım.

11 yıllık laptopuma 10 yıldır format atmıyordum. 1 yıldır öyle iyi bakıyorum ki ram upgrade yaptım, ssd taktım, termal macununu yeniledim. Nerdeyse 0 hissiyatını veriyor. Ama nedense 1 yıldır farklı işletim sistemleri yükleyip duruyorum.1 ay içinde "W7" ve "Wxp" bütün işletim sistemlerini tek tek deniyorum. Eğlence amaçlı yapıyorum zaten bunu. ssd'ye zarar verdiğimin farkındayım oysaki.

5-6 Gün olmuştur. 8.1'den Windows 10 2015 LTSB'ye geçtim.

Geçen boş taskbar sorunu yüzünden atıyordum az daha ama ne yapıp ne edip düzelttim. Daha gerek duymadım formata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…