Format Atmaya Çalışırken hata

Sen kardeş root yaptın mı USB'ye bak videolarla USB'ye düzgün kurman lazım bu çıkmaması lazım sen belki yanlış Boot ediyorsundur.
Rufus programıyla yükledim flasha ,rufus ayarlarında sorun yok.
3 kere silip videoyu izleyip kurdum sorun olduğunu düşünmüyorum bootumda

Öncelikle HDD'yi çıkarıp boot ediyor mu deneyin. Olmazsa rami çıkarıp silgi ile temizleyip tekrar takın. Yine olmazsa çıkarılabilir diğer parçaları da kontrol ederek tüm kombinasyonları deneyin. Yine olmazsa donanımlı bir teknik servise gitmenizde fayda var.

Win kaç kardeş 8 mi 10 mu?
Hocam üslübünuz hiç hoş değil. Belli ki arkadaş yazmıyor, ben rahatsız oldum. Karşınızdaki insanı tanımamanıza rağmen kardeş vs. gibi kelimeler hoş durmuyor.

RAM'lerde sorun olsa siyah ekranda kalır. RAM'lerde problem gözükmüyor.
Windows 1909, eski sürüm rufus
Boot ekranında kalıyorsa belleğe yazılırken sorun olmuş olabilir. Yedek bilgisayar varsa Windows'un kendi aracıyla beraber tekrar disk oluşturmayı dener misiniz?

RAM'lerde sorun olsa siyah ekranda kalır. RAM'lerde problem gözükmüyor.

Teknik servis işletiyorum. Bu tip sorunlarla karşılaştık daha önce sadece siyah ekran hatasıyla kalmıyor malesef.

Teknik servis işletiyorum. Bu tip sorunlarla karşılaştık daha önce sadece siyah ekran hatasıyla kalmıyor malesef.
Vasfın önemi yok, ben de Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ve 3 sene bilgisayar tamircisinde çalıştım. Teknik anlamda büyük ihtimalle benden daha tecrübelisiniz ancak önceden açılan bir bilgisayar format sırasında açılmıyorsa bu sorunu RAM'de aramak çok mantıklı gelmedi bana hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Vasfın önemi yok evet haklısınız sadece tecrübe ederek yorum yazdığımı belirtmek istemiştim. Tahminen benim bilmediğim çoğu şeyi siz biliyorsunuz dolayısıyla tecrübe üstünlüğü söz konusu değil bence. Dediğim gibi daha önce tecrübe ettiğim için her parçaya şüpheli yaklaşıyorum, bir parçaya "Amaan, bunda sorun yoktur." diyerek geçemem işimi düzgün yapmamış ve yanlış yönlendirmiş olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…