E Enes karabulut Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Bilgisayarımı garantiye vermiştim. Bugün aldım, açtım ve bu hatayı aldım. Hiçbir türlü olmadı. Format atayım dedim bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oldu diyor. Ne yapmam lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2024
Bilgisayarımı garantiye vermiştim. Bugün aldım, açtım ve bu hatayı aldım. Hiçbir türlü olmadı. Format atayım dedim bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oldu diyor. Ne yapmam lazım.
Eren079 Picopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #11 Enes karabulut dedi: Şimdi şöyle BIOS'u açıp boot menüye girince yine mavi ekrana atıyor otomatik onarım yapılamadı diyor Genişletmek için tıkla... Hatanın ekran görüntüsünü atın Artı 0 Eksi
Enes karabulut dedi: Şimdi şöyle BIOS'u açıp boot menüye girince yine mavi ekrana atıyor otomatik onarım yapılamadı diyor Genişletmek için tıkla... Hatanın ekran görüntüsünü atın
KS KS E Enes karabulut Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #12 Eren079 dedi: Hatanın ekran görüntüsünü atın Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Dosya Ekleri IMG20240517200534.jpg 52,6 KB · Görüntüleme: 23 Artı 0 Eksi
Eren079 Picopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #13 Enes karabulut dedi: Bu şekilde Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatıp bios menüsüne girmeyi deneyin f2 f8, delete veya başka tuşlar ile Artı 0 Eksi
Enes karabulut dedi: Bu şekilde Genişletmek için tıkla... Cihazı yeniden başlatıp bios menüsüne girmeyi deneyin f2 f8, delete veya başka tuşlar ile
KS KS E Enes karabulut Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #14 Eren079 dedi: Cihazı yeniden başlatıp BIOS menüsüne girmeyi deneyin F2 F8, delete veya başka tuşlar ile. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giriyorum boot menüye tıklayınca tekrar buraya atıyor. Artı 0 Eksi
Eren079 dedi: Cihazı yeniden başlatıp BIOS menüsüne girmeyi deneyin F2 F8, delete veya başka tuşlar ile. Genişletmek için tıkla... BIOS'a giriyorum boot menüye tıklayınca tekrar buraya atıyor.
Eren079 Picopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #15 Enes karabulut dedi: BIOS'a giriyorum boot menüye tıklayınca tekrar buraya atıyor. Genişletmek için tıkla... Tıkladığın menünün fotoğrafını at Artı 0 Eksi
Enes karabulut dedi: BIOS'a giriyorum boot menüye tıklayınca tekrar buraya atıyor. Genişletmek için tıkla... Tıkladığın menünün fotoğrafını at
KS KS E Enes karabulut Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #16 Eren079 dedi: Tıkladığın menünün fotoğrafını at böyle Genişletmek için tıkla... Böyle Dosya Ekleri IMG20240517201649.jpg 72,1 KB · Görüntüleme: 10 Artı 0 Eksi
Eren079 Picopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #17 Enes karabulut dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... Bu BIOS menüsünü ilk defa gör. Enes karabulut dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... Seçip enter basın veya direk enter. Artı 0 Eksi
Enes karabulut dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... Bu BIOS menüsünü ilk defa gör. Enes karabulut dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... Seçip enter basın veya direk enter.
KS KS E Enes karabulut Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #18 Eren079 dedi: Bu BIOS menüsünü ilk defa gör. Seçip enter basın veya direk enter. Genişletmek için tıkla... İşte entere basınca yine mavi ekrana atıyor Artı 0 Eksi
Eren079 dedi: Bu BIOS menüsünü ilk defa gör. Seçip enter basın veya direk enter. Genişletmek için tıkla... İşte entere basınca yine mavi ekrana atıyor
Eren079 Picopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #19 Enes karabulut dedi: İşte entere basınca yine mavi ekrana atıyor Genişletmek için tıkla... Bios hangi tuş ile girdin usbye Windows iso dosyası flashyıp usb yi Seçip enter basmayı dene Enes karabulut dedi: İşte entere basınca yine mavi ekrana atıyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir cihazdan içi boş bir USB'ye Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile flashla USB takıp boot menüsünden USB'yi seç kurulum ekranına atması lazım. Son düzenleme: 17 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Enes karabulut dedi: İşte entere basınca yine mavi ekrana atıyor Genişletmek için tıkla... Bios hangi tuş ile girdin usbye Windows iso dosyası flashyıp usb yi Seçip enter basmayı dene Enes karabulut dedi: İşte entere basınca yine mavi ekrana atıyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir cihazdan içi boş bir USB'ye Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile flashla USB takıp boot menüsünden USB'yi seç kurulum ekranına atması lazım.
KS KS E Enes karabulut Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #20 Eren079 dedi: Bios hangi tuş ile girdin usbye Windows iso dosyası flashyıp usb yi Seçip enter basmayı dene Farklı bir cihazdan içi boş bir USB'ye Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile flashla USB takıp boot menüsünden USB'yi seç kurulum ekranına atması lazım. Genişletmek için tıkla... Rufus ne acaba Artı 0 Eksi
Eren079 dedi: Bios hangi tuş ile girdin usbye Windows iso dosyası flashyıp usb yi Seçip enter basmayı dene Farklı bir cihazdan içi boş bir USB'ye Windows 10 ISO dosyasını Rufus ile flashla USB takıp boot menüsünden USB'yi seç kurulum ekranına atması lazım. Genişletmek için tıkla... Rufus ne acaba