Çözüldü Format attıktan sonra internet kopuyor ve ekran gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kopsil

Hectopat
Daha önce başlıktaki sorunlar yoktu. Format attıktan sonra oyun oynarken ekran gidip geliyor, sadece ses geliyor görüntü yok. Şimdide internet gelmiyor hemen ya da yavaş geliyor. Güncellemelerim tam sorun ne olabilir?

Format attıktan sonra ekran gidip gelmesi yüksek ihtimalle o sırada Windows ekran kartı sürücüsünü yüklemiştir. Sana tavsiyem en güncel ekran kartı sürücüsünü indir. Ayrıca internet kesilmeleri için Ethernet sürücünü de indirmen gerekiyor.

Aygıt yöneticisi>görüntü bağdaştırıcıları>ayrıntılar>donanım kimlikleri>uzun kodu yapıştırıp buraya atın. Aynı şekilde ağ bağdaştırıcıları>ayrıntılar>donanım kimlikleri>uzun kodu yapıştırıp buraya atın.

Şu windows 10 da en sinir olduğum konu,otomatik olarak driverımı güncelliyor ve sistemim kafayı yiyiyor kapatması zor oldu

En son güncellemeyi yaptım zaten, formattan öncede günceldi atmıyordu o zaman. @gtx
Sistemini ve kullandığın işletim sistemini belirtir misin ilk olarak?
Ryzen 1300x
Asus B350m-a
Corsair Vengeance 8 gb 3000mhz (2 adet)
Rx570 4 gb çift fanlı
Crucial 240gb ssd var.

Windows 10 pro kurdum. Windowsun sitesinden indirip
Bu hatayı veriyor bir kaç kere sonra düzeliyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…