Mirqcccc Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 46 27 Ağustos 2024 #1 20 dakikadır böyle ne yapmam gerekiyor normal mi? Dosya Ekleri IMG_20240827_220908.jpg 45,1 KB · Görüntüleme: 45
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 ESC basınca çıkmıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Mirqcccc Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 46 27 Ağustos 2024 #3 thrlswve dedi: ESC basınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Format atdıktan sonra oldu ESC bastım bir şey olmadi. Artı 0 Eksi
thrlswve dedi: ESC basınca çıkmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Format atdıktan sonra oldu ESC bastım bir şey olmadi.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.307 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 DEL'e bas. Sonra restore defaults save yapıp dene. Artı 0 Eksi
thrlswve Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 Mirqcccc dedi: Format atdıktan sonra oldu ESC bastım bir şey olmadi. Genişletmek için tıkla... O siyah ortada dönen şey hala dönüyor mu? o yazan del bas esc yapıp save e bas Artı 0 Eksi
Mirqcccc dedi: Format atdıktan sonra oldu ESC bastım bir şey olmadi. Genişletmek için tıkla... O siyah ortada dönen şey hala dönüyor mu? o yazan del bas esc yapıp save e bas
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 27 Ağustos 2024 #6 Mirqcccc dedi: 20 dakikadır böyle ne yapmam gerekiyor normal mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip boot 1. sıraya Windows'un yüklü olduğu disk getirin. Artı 0 Eksi
Mirqcccc dedi: 20 dakikadır böyle ne yapmam gerekiyor normal mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip boot 1. sıraya Windows'un yüklü olduğu disk getirin.
KS KS Mirqcccc Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 46 27 Ağustos 2024 #7 thrlswve dedi: O siyah ortada dönen şey hala dönüyor mu? O yazan del bas ESC yapıp save e bas. Genişletmek için tıkla... Evet dönüyor. bir garip sauron dedi: BIOS'a girip boot 1. sıraya Windows'un yüklü olduğu disk getirin. Genişletmek için tıkla... Biosa girmiyor kapatıp açsam sıkıntı cikarmi Artı 0 Eksi
thrlswve dedi: O siyah ortada dönen şey hala dönüyor mu? O yazan del bas ESC yapıp save e bas. Genişletmek için tıkla... Evet dönüyor. bir garip sauron dedi: BIOS'a girip boot 1. sıraya Windows'un yüklü olduğu disk getirin. Genişletmek için tıkla... Biosa girmiyor kapatıp açsam sıkıntı cikarmi
Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #8 Mirqcccc dedi: Biosa girmiyor kapatıp açsam sıkıntı cikarmi Genişletmek için tıkla... Kurulum devam ederken çıkarsanız sadece iptal olur. Tekrar kurulum yapmanız gerekir. Artı 0 Eksi
Mirqcccc dedi: Biosa girmiyor kapatıp açsam sıkıntı cikarmi Genişletmek için tıkla... Kurulum devam ederken çıkarsanız sadece iptal olur. Tekrar kurulum yapmanız gerekir.
KS KS Mirqcccc Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 46 27 Ağustos 2024 #9 Windocuk dedi: Kurulum devam ederken çıkarsanız sadece iptal olur. Tekrar kurulum yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Tekrardan kuruyorum kurulduktan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Artı 0 Eksi
Windocuk dedi: Kurulum devam ederken çıkarsanız sadece iptal olur. Tekrar kurulum yapmanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Tekrardan kuruyorum kurulduktan sonra yapmam gereken bir şey var mı?
Windocuk Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #10 Mirqcccc dedi: Tekrardan kuruyorum kurulduktan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Driverlerini kurun ekran kartı vs. Güncellemelerinizi yapın tavsiyem. Artı 0 Eksi
Mirqcccc dedi: Tekrardan kuruyorum kurulduktan sonra yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Driverlerini kurun ekran kartı vs. Güncellemelerinizi yapın tavsiyem.