Çözüldü Format attıktan sonra olan FPS kaybı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HarlausTR16

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarcıya format attırmadan önce, mesela bir oyunda 20 FPS format attırdıktan sonra drıverlar kurulsa dahi aynı sistemle aynı işletim sistemiyle %50ye yakın FPS kaybı yaşıyorum, sizce neden?

Örnek olarak Warband'i format atmadan önce sabit 60FPS'de oynarken, format attırdıktan sonra 5 FPS'e düştü anlam veremedim.

Çözüm
Eki Görüntüle 1891118

Ne zaman bu bilgisayarcıya format attırsam hep aynı sorun oluyor sonradan kendim format atıyorum sorunum çözülüyor ama neden böyle olduğunu merak ediyorum.
Bilgisayarcı sürücü kurmuyordur veya "Driver Booster" gibi programlar kullanıyordur.

Problem çözümü olarak ise en iyisi DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en son "önerilen" sürümü yüklemeniz olacaktır.
Warband oyunundayken Görev Yöneticisi'nden kullanım değerlerinizi atar mısınız?

1691251862287.png

Ne zaman bu bilgisayarcıya format attırsam hep aynı sorun oluyor sonradan kendim format atıyorum sorunum çözülüyor ama neden böyle olduğunu merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1891118

Bilgisayarcı sürücü kurmuyordur veya "Driver Booster" gibi programlar kullanıyordur.

Problem çözümü olarak ise en iyisi DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp en son "önerilen" sürümü yüklemeniz olacaktır.

Çözüm
Eki Görüntüle 1891118

System denen şey ne ise gereksiz fazla kullanımda. Warband'ı kapatıp boştaki kullanım değerinizi atın son olarak.

Ekran kartınızın kontrol panelinden ayar yapın bilmiyorsanız her ayara internetten bakın.

Ekran yenileme hızınızı ayarladınız mı?

Bilgisayarın performansını yükseltebilecek her türlü ayarı yaptım ancak FPS'de gram fark olmadı.

Hocam yaptım yine FPS'de bir değişiklik olmadı format atmayı denemeli miyim?

En son atmaya kalktığımda ülke seçme kısmında klavye ve mouse'u kullanamıyordum.(format atmayı biliyorum)

Bu sebepten dolayı bilgisayarcıya götürdüm ve bilgisayara format attı bendende 300TL para aldı.

Bilgisayarın performansını yükseltebilecek her türlü ayarı yaptım ancak FPS'de gram fark olmadı.

Hocam yaptım yine FPS'de bir değişiklik olmadı format atmayı denemeli miyim?

En son atmaya kalktığımda ülke seçme kısmında klavye ve mouse'u kullanamıyordum.(format atmayı biliyorum)

Bu sebepten dolayı bilgisayarcıya götürdüm ve bilgisayara format attı bendende 300TL para aldı.
Öyle bir durum olursa başka bir ISO dosyası yazdırın hocam.

System denen şey ne ise gereksiz fazla kullanımda. Warband'ı kapatıp boştaki kullanım değerinizi atın son olarak.

1691269047892.png

Biraz geç oldu ama buyurun hocam böyle.

Bunu 4 saattir tekrar tekrar denedim ve oldu. Teşekkür ederim. Driverlarımı güncelledikten sonra sorunum çözüldü (aynı sorunu yaşayan arkadaşlar önce Driver Booster'dan deneyip olmazsa Pisagor'un dediği gibi yaparsa sorun çözülecektir.)

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı