Format attıktan sonra PC çöktü

Yurtsızoglu

Hectopat
Windows 7 bilgisayarıma daemon tolls ile Windows 10 kurdum bütün kullanıcı verilerini sil dedim. Windows yüklenmesi tamamlandıktan sonra yeniden başlattı şu anda bu şekilde takıldı her yer siyah sadece sol üstte alt çizgi mevcut böyle takıldı. Ben bunu yazarken de simsiyah ekran kaldı hicbir sey yok şu anda.

15855775069145841212587349891094.jpg

Daemon Tools ile Windows 10 yüklemeye çalıştıysan büyük ihtimalle kullanıcı verilerini sildiğin için yükleyecek işletim sistemi bulamamıştır. Technopat'ın zaten bir rehberi var.
USB bellek ile yüklemen lazımdı, şimdi başka bir bilgisayara ihtiyacın var :/

Daemon Tools ile Windows 10 yüklemeye çalıştıysan büyük ihtimalle kullanıcı verilerini sildiğin için yükleyecek işletim sistemi bulamamıştır. Technopat'ın zaten bir rehberi var.
USB bellek ile yüklemen lazımdı, şimdi başka bir bilgisayara ihtiyacın var :/

USB Boot edemiyordum, bilgisayara ondan dolayı böyle bir şeye başvurdum. Boot menüsünden first Boot USB yapıyordum yine normal aciliyordu.
Bir de UEFI desteklemiyor sanırım eski bilgisayar çünkü.

USB Boot edemiyordum, bilgisayara ondan dolayı böyle bir şeye başvurdum. Boot menüsünden first Boot USB yapıyordum yine normal aciliyordu.
USB'ni boot edilebilir hale getirdiğinden emin misin? Rufus yazılımı ile yapman gerekiyordu. Eğer bunları yaptıysan ve yine de açılmadıysa başka neden kaynaklı olabilir bilmiyorum :(

USB'ni boot edilebilir hale getirdiğinden emin misin? Rufus yazılımı ile yapman gerekiyordu. Eğer bunları yaptıysan ve yine de açılmadıysa başka neden kaynaklı olabilir bilmiyorum :(

Evet Rufus ile yaptım Technopat kanalindan izleyerek daha önceden FreeDOS sisteme atmıştım aynı flashi taktım Boot etmedi.

BIOS'a görebiliyorum kurtarabilir miyim acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı