Format attıktan sonra RTX 4060 sistem kasmaya başladı

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı formatladıktan sonra performans düşüşü mevcut, yani bir gariplik var anlamadığım şekilde. CS2 girdim, kasmaktan oynayamadım. Arkadaşlarla guilded üzerinden konuşurken bir andan CS oynuyorum ama guilde de sesim gitmiyor veya kesile kesile gidiyor, CS'de kasıyor. Neden böyle oluyor? Formattan önce böyle bir şey yoktu. Windows güncel.
Sistem özelliklerim.
W11.
AMD Ryzen 5 7500F 6-Core Processor.
32768MB RAM.
NVIDIA GeForce RTX 4060.
1 TB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı formatladıktan sonra performans düşüşü mevcut, yani bir gariplik var anlamadığım şekilde. CS2 girdim, kasmaktan oynayamadım. Arkadaşlarla guilded üzerinden konuşurken bir andan CS oynuyorum ama guilde de sesim gitmiyor veya kesile kesile gidiyor, CS'de kasıyor. Neden böyle oluyor? Formattan önce böyle bir şey yoktu. Windows güncel.
Sistem özelliklerim.
W11.
32768MB RAM.
NVIDIA GeForce RTX 4060.
1 TB SSD.

Ekran kartı işlemci chipseti gibi şeylerin driverlarını yükledin mi?

Ekran kartı driverlarını yükledim fakat aynı hala. Başka neleri yüklemem gerektiğini buraya atar mısınız?

AMD'nin kendi sitesinden bu link AMD chipset yükleyin bir öyle deneyin.

1737561807068.png

Böyle bir hata aldım.

Sistem özelliklerim.
W11.
32768MB RAM.
NVIDIA GeForce RTX 4060.
1 TB SSD.
Hocam aynı sorun bendede var ancak ben HDD'den SSD'ye geçmek istediğimde oldu bu sorun ve neredeyse 1 hafta olmasına rağmen bu platformda bana yardım edecek kimseyi bulamıyorum. Hem HDD hem SSD'ye ikisine birden format attıktan sonra oyunları yükleyip denediğim zaman format atmadan önce 200+ FPS ile oynadığım oyunları şimdi 90 FPS ile zar zor oynamaktayım. Ekran kartı ve işlemcim için en güncel driverları yükleyip güncellememe rağmen sonuç aynı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı