Format attıktan sonra RTX 4060 sistem kasmaya başladı

Hocam daha önceden AMD driverı kurdunuz mu?

Formattan sonra bilgisayarı açtığım an MSI Center otomatik olarak kuruldu onun dışında hiçbir şeyi kurmadım. GeForce Experience kurup güncelledim sadece.

Hocam aklıma geldi Windows 10'dan mı geçtiniz Windows 11'e.

Hayır hocam Windows11idi bilgisayara crack bir şey indirme sonucu RAT yedim ondan sonra USB ile temiz bir format atıp yine Windows 11 kurdum.

CS'de kasmadan önce ve sonraki aldığın FPS değerlerini hatırlıyor musun?

Formattan önce 200 300 FPS civarıydı hiç drop yemezdim formattan sonra 60 70 FPS'ler ve sürekli droplanma mevcut. Komple bilgisayarda bir performans düşüşü söz konusu. League of Legends için de aynı sorun mevcut mesela.

Formattan sonra bilgisayarı açtığım an MSI Center otomatik olarak kuruldu onun dışında hiçbir şeyi kurmadım. GeForce Experience kurup güncelledim sadece.

Hayır hocam Windows11idi bilgisayara crack bir şey indirme sonucu RAT yedim ondan sonra USB ile temiz bir format atıp yine Windows 11 kurdum.

Formattan önce 200 300 FPS civarıydı hiç drop yemezdim formattan sonra 60 70 FPS'ler ve sürekli droplanma mevcut. Komple bilgisayarda bir performans düşüşü söz konusu. League of Legends için de aynı sorun mevcut mesela.

Anakart modelinizi öğrenebilir miyim?

Yemin ediyorum aynı sorun bendede var ve çözüm bulabilen kimse olmadı. Kafayı yemek üzereyim herşeyi denememe rağmen bu FPS sorunu düzelmiyor. Bu soruna en yakın bir yabancıdan "Pc throttle" olayından değinerek birşeyler araştırdım ancak kesin bir çözüm bulamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı