Format attıktan sonra USB'ler görünmüyor

Makaleler
21
Merhabalar, dün format attım bilgisayarıma, her şey tamam, kurulum ekranı geldi, mouse klavye yok. Allah'tan elimde PS\2 bir klavye vardı, neyse işte driverları falan güncelledik, Windows Update yaptık ama yok gelmiyor USB'ler. Her şeyi denedim, yardım ederseniz sevinirim. Ha bu arada aygıt yöneticisinde de üçgen bir şekilde görünüyor, Universal Serial Bus diye bir türlü olmuyor, güncelle falan dedim olmadı. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız ASUS mu? Bana benzer bir sorun olduğunda sorumlusu ASUS AI Suite III'ün opsiyonel bir eklentisi olan USB 3.0 Booster ile alakalıydı. USB 2.0 dahil tüm portlarımı bozmuştu fakat BIOS'te USB'lerin hepsi çalışıyordu. PS/2 ekiplanlar ile AI Suite III'ü silip 3.0 Booster eklentisi olmadan yeniden kurdum ve sorunlu Universal Serial Bus(USB) sürücüsünü sildim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Portların hepsi kalıcı olarak düzeldi.

Anakartınız ASUS mu? Bana benzer bir sorun olduğunda sorumlusu ASUS AI Suite III'ün opsiyonel bir eklentisi olan USB 3.0 Booster ile alakalıydı. USB 2.0 dahil tüm portlarımı bozmuştu fakat BIOS'te USB'lerin hepsi çalışıyordu. PS/2 ekiplanlar ile AI Suite III'ü silip 3.0 Booster eklentisi olmadan yeniden kurdum ve sorunlu Universal Serial Bus(USB) sürücüsünü sildim ve bilgisayarı yeniden başlattım. Portların hepsi kalıcı olarak düzeldi.
Asus değil fakat sorunu çözdüm yonga setini kurdum düzeldi herşey için teşekkürler konu kilit
Chipset sürücüsü kurulu mu? USB 2.0 girişi deneyin?
Asus değil fakat sorunu çözdüm yonga setini kurdum düzeldi herşey için teşekkürler konu kilit

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı