Format attıktan sonra neler yapılmalı?

Ekran kartı sürücüsü için yok bence ama diğer sürücüler var. Onları kurdunuz mu?

Linki ben atmamıştım.

NVIDIA kullanıyorsanız, ekran kartı sürücü güncelleme:

AMD kullanıyorsanız, ekran kartı sürücü güncelleme:

Realtek Ethernet sürücüsü kullanıyorsanız:

Realtek ses sürücüsü kullanıyorsanız:

Intel sürücü:

AMD sürücü:

Güncelse gerek yok. Zaten ben sürücü yükleme sitesi attım yani siz sisteminize göre sürücüyü arayacaksınız oradan.

Güncelse gerek yok. Zaten ben sürücü yükleme sitesi attım yani siz sisteminize göre sürücüyü arayacaksınız oradan.
Hocam Nvidia'nın ve Intel'in sürücülerini kurdum, aynı şekilde Realtek'in ses sürücülerini de. Ama ethernet kullanmadığım için onu indirmedim sadece. Onun dışında diğer hocamın attığı linkteki Lenovo'nun sitesinde bulunan kablosuz ağ, bios, Bluetooth, modem, depolama, fare ve klavye, kamera ve kart okuyucu gibi şeyleri de indirdim. Başka indirmem gereken sürücü var mı, veya yapman gereken ayar gibi bir şey?

Hocam NVIDIA'nın ve Intel'in sürücülerini kurdum, aynı şekil Realtek'in ses sürücülerini de. Ama Ethernet kullanmadığım için onu indirmedim sadece. Onun dışında diğer hocamın attığı linkteki Lenovo'nun sitesi bulunan kablosuz ağ, BIOS, Bluetooth, modem, depolama, fare ve klavye, kamera ve kart okuyucu gibi şeyleri indirdim. Başka indirmem gereken sürücü var mı, veya yapman gereken ayar gibi bir şey?

Sürücüleri indirmişsiniz yapmanız gereken ayar var. Windows Update yapın. Easy service optimizer uygulaması ile gereksiz hizmetleri kapatın. Mem Reduct kullanarak belleği boşaltın, eğer ihtiyacınız varsa. FR33THY'nin sistem optimizasyon videolarına bakın. NVIDIA Denetim Masası performans ayarlarına çekin. Windows'un gizlilik ayarlarından hepsini kapatın. Windows'un arama yerine arka plan uygulamaları yazın ve hepsini kapatın. Başlangıç için çalışan şeyleri kendinize göre ayarlayın. Gereksiz çöp dosya için Wise Care 365 ya da Windows'un kendi disk aracını çalıştırın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sfc/scannow yazın.

Sürücüleri indirmişsiniz yapmanız gereken ayar var. Windows Update yapın. Easy service optimizer uygulaması ile gereksiz hizmetleri kapatın. Mem Reduct kullanarak belleği boşaltın, eğer ihtiyacınız varsa. FR33THY'nin sistem optimizasyon videolarına bakın. NVIDIA Denetim Masası performans ayarlarına çekin. Windows'un gizlilik ayarlarından hepsini kapatın. Windows'un arama yerine arka plan uygulamaları yazın ve hepsini kapatın. Başlangıç için çalışan şeyleri kendinize göre ayarlayın. Gereksiz çöp dosya için Wise Care 365 ya da Windows'un kendi disk aracını çalıştırın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sfc/scannow yazın.
Hocam Windows update de bazı şeyler bekleyen yükleme olarak gözüküyor onları nasıl indiririm?

@minevra34 Mevcut olan güncellemenin bitmesini bekleyin, daha sonra onların inmeye başlaması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı