Format Bıos Boot Sırası

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar formatı atacağım ama boot sırasında hangisini seçeceğimi bilmiyorum USB HDD'yi seçiyorum olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman usb seçin boot ekranı gelir eğer boot programları ile doğru boot etmişeniz.

Bende usbli klavye var boot sırasında işlemiyor önceki attığımda Advanced gibibir yerlerden yapmıştım da hatırlayamıyorum. Bios çok eski mavi olan bioslardan.

Usb den boot için
Windows 7 USB/DVD Download Tool kullanabilirsiniz.Windows 7/8 fark etmez. Kurulum sonrası F8 veya sizde hangi tuşla çalışıyor ise oradan USB'yi seçerek kuruluma başlayabilirsiniz.Ayrıca her yeniden başlamada Windows kuruluncaya kadar aynı tuşla kuruluma devam etmeyi unutmayın.

Bios ayarında USB'leri okuması için aktif etmen gerek kulandığın bilgisayar modeli nedir?

Bios menüsünnden usb aygıtlarının boot sırasında aktif olması için yapman gereken bi ayar var. Bilgisayar yada anakart modelin nedir ?

Anakartım: Ga 945p ds3

Wintobootic ile tekrar yazmak istedim ama şöyle hata aldım bu ne?

Sanırsam usb belleginde bir hata oldugunu başka bir bellek seçmen gerektigini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…