Format Bıos Boot Sırası

Telefonumun hafıza kartını kullanarak yapsam olur mu? Sanırım flashın hafızası yetersiz.

Önceden telefonun hafıza kartına yapmışım zaten. Şimdi bıos sırasında nasıl yapacağımı söyleyebilirmisiniz.

Şimdi telefonun hafıza kartından yapsam sıkıntı olmaz değil mi? Usb ara kablosu ile bilgisayara bağlayacağım o da usb gibi görecek.
O şekilde olacağını pek zannetmiyorum. Ancak bir ihtimal kart okuyucu ile bilgisayara direkt bağlayıp WİNToBootic yada USB/DVD Download Tool ile iso dosyasını yazabilirsiniz. Dediğim gibi işlemi yaptıktan sonra boot menüsünde hafıza kartınızı görürseniz formata geçebilirsiniz. Olacağını pek zannetmiyorum ama size tavsiyem yine bir usb bellek almanız :)

anakartım Ga 945p ds3

Wintobootic ile tekrar yazmak istedim ama şöyle hata aldım bu ne?

anakartım Ga 945p ds3

Kapasitenin yetersiz olduğunu söylüyor. Bilgisayarınızın windows kurulu bölümü hariç bir sürücünüzde boş yer varsa flaş içerisindekileri oraya atın. Ama gerçi flaşınız 4 gb gibi duruyor. En az 8gb lik bir flaşla kurulum yapabilirsiniz.Yada iso dosyasını çıkarıp setup.exeyle kurulum yapabilirsiniz. Hiç USB ye gerek kalmadan.

Kapasitenin yetersiz olduğunu söylüyor. Bilgisayarınızın windows kurulu bölümü hariç bir sürücünüzde boş yer varsa flaş içerisindekileri oraya atın. Ama gerçi flaşınız 4 gb gibi duruyor. En az 8gb lik bir flaşla kurulum yapabilirsiniz.Yada iso dosyasını çıkarıp setup.exeyle kurulum yapabilirsiniz. Hiç USB ye gerek kalmadan.
O şekilde windows'un üstüne windows kurmuş olursunuz setup.exe dosyasından başlatırsanız. Siz en kısa yoldan en az 8gb bir usb bellek alarak sorunsuz bi kurulum gerçekleştirebilirsiniz.

O şekilde windows'un üstüne windows kurmuş olursunuz setup.exe dosyasından başlatırsanız. Siz en kısa yoldan en az 8gb bir usb bellek alarak sorunsuz bi kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
Ben aynı şekilde kurulum yaptım.Sadece kuracağınız sürücüyü sorduğu zaman şuanki windowsunuzla aynı sürücüyü seçmeniz yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı