Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Ağustos 2022 #11 Canerrt dedi: Hangi diski silmek istiyorsunuz diye bir soru beklerdim o zaman D'yi saklar C'yi silerdim. Genişletmek için tıkla... Zaten yazmışsın D'yi saklamam gerekli diye. Neden tekrar sorayım?
Canerrt dedi: Hangi diski silmek istiyorsunuz diye bir soru beklerdim o zaman D'yi saklar C'yi silerdim. Genişletmek için tıkla... Zaten yazmışsın D'yi saklamam gerekli diye. Neden tekrar sorayım?
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2022 #12 Emre.bkm dedi: Zaten yazmışsın D'yi saklamam geerekli diye. Neden tekrar sorayım? Genişletmek için tıkla... Sen değil Windows böyle bir seçenek sunmuyor.
Emre.bkm dedi: Zaten yazmışsın D'yi saklamam geerekli diye. Neden tekrar sorayım? Genişletmek için tıkla... Sen değil Windows böyle bir seçenek sunmuyor.
Emre.bkm Picopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 533 Çözümler 6 Yer İstanbul 16 Ağustos 2022 #13 Canerrt dedi: Sen değil Windows böyle bir seçenek sunmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde sıfırlama yapmadım hiç. USB'den boot yapıp format yaptım. Onun için bir şey diyemeyeceğim.
Canerrt dedi: Sen değil Windows böyle bir seçenek sunmuyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu şekilde sıfırlama yapmadım hiç. USB'den boot yapıp format yaptım. Onun için bir şey diyemeyeceğim.