Çözüm Format ekranı gelmiyor, Windows logosu gelince reset atıyor

  • Konuyu başlatan Ace
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 8.107
Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ace

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2013
Mesajlar
10
Merhaba arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma 2 günönce bir virüs girdi, hangi dosyayı açmaya çalışsam LPK.dll eksik hatası alıyordum, dosyayı değiştirdim ancak silemedim güvenli moddan virüs programımda sanırım sorunu çözemedi. Format atmak için bugun dvd aldım ve cd yi yaktım (yani format verisini yazdım cdye) ancak biostan boot ayarını yapmama rağmen Format cdsini algılamıyor. Bilgisayarı açmaya çalışıyor ancak windows logosu geldikten sonra bilgisayarı resetliyor baştan alıyor.
Lütfen yardım edin, şimdiden teşekkürler.

Söylemeyi unuttum bilgisayarım laptop harddiski çıkartıp başka bir bilgisayarda biçimlendirmekten başka öneri sunarsanız sevinirim.
(Tek çare buysa lütfen belirtin :(.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geri dönüşleriniz için teşekkür ederim,
Bugün bilgisayar garip bir şekilde hiç problem vermeden açıldı ancak söylediğim Program, LPK.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Problemi sürüyor buna bir çözüm var mıdır varsa tekrar yardımcı olur musunuz.
(Lpk.dll eksik hatasından dolayı Firefox, Internet Explorer gibi web browserlarınada giremiyorum sadece sistem öğelerine erişimim var, dolayısıyla dllfix tarzı programları çalıştıramıyorum.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı