Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Hocam ben Windows 10'a format attım. Bölge kısmında klavye mouse çalışmıyor. BIOS'tan enabled da yaptım yine olmuyor. Ne yapmam lazım?
Hocam ben Windows 10'a format attım. Bölge kısmında klavye mouse çalışmıyor. BIOS'tan enabled da yaptım yine olmuyor. Ne yapmam lazım?
MuratLider Kilopat Katılım 30 Kasım 2015 Mesajlar 393 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Darfind dedi: Hocam ben Windows 10'a format attım. Bölge kısmında klavye mouse çalışmıyor. BIOS'tan enabled da yaptım yine olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... PC'yi tamamen kapat fisten cek tekrar aç HDD veya SSD hangisini kullanıyorsan gizlenmis klavye mavus calısır. Artı 0 Eksi
Darfind dedi: Hocam ben Windows 10'a format attım. Bölge kısmında klavye mouse çalışmıyor. BIOS'tan enabled da yaptım yine olmuyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... PC'yi tamamen kapat fisten cek tekrar aç HDD veya SSD hangisini kullanıyorsan gizlenmis klavye mavus calısır.
KS KS Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 MuratLider dedi: PC'yi tamamen kapat fisten cek tekrar aç HDD veya SSD hangisini kullanıyorsan gizlenmis klavye mavus calısır. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum hocam MuratLider dedi: PC'yi tamamen kapat fisten cek tekrar aç HDD veya SSD hangisini kullanıyorsan gizlenmis klavye mavus calısır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam gene aynı Artı 0 Eksi
MuratLider dedi: PC'yi tamamen kapat fisten cek tekrar aç HDD veya SSD hangisini kullanıyorsan gizlenmis klavye mavus calısır. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum hocam MuratLider dedi: PC'yi tamamen kapat fisten cek tekrar aç HDD veya SSD hangisini kullanıyorsan gizlenmis klavye mavus calısır. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam gene aynı