Format ekranında mouse çalışmıyor

postaleuse

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
Mld M500 Ultra
Ekran kartı
GTX 1660 Super
Anakart
A520M -A PRO
İşlemci
Ryzen 5 5600
Şimdi bende PIN değiştirmekle ilgili bir Windows 11 hatası çıktı. Bilgisayara format atacağım. Flash bellek ile de yapamıyorum, başka bilgisayar da yok evde. Sıfırlayacağım ama fare ve klavye bu ekranda çalışmıyor. Yardım edin, acil.

Şimdi bende PIN değiştirmekle ilgili bir Windows 11 hatası çıktı. Bilgisayara format atacağım. Flash bellek ile de yapamıyorum, başka bilgisayar da yok evde. Sıfırlayacağım ama fare ve klavye bu ekranda çalışmıyor. Yardım edin, acil.
Flash bellek ile neden yapamıyorsunuz?

Şimdi bende pın değiştirmekle ilgili bir Windows 11 hatası çıktı. Bilgisayara format atacağım. Flash bellek ile de yapamıyorum, başka bilgisayar da yok evde. Sıfırlayacağım ama fare ve klavye bu ekranda çalışmıyor. Yardım edin, acil.

İnternet kafeye git, USB al yoksa, USB hazırlayıp formatla en basiti.

İnternet kafeye git usb al yoksa da usb hazırlayıp formatla en basiti.

USB al ( En az 8 GB ) Ardından internet kafede Windows 11 iso dosyasını yazdır ardından eve gel USB ile boot et bilgisayarı ardından Shift+F10 ile şifre kırma yöntemlerini falan dene.
Kk ben nası bu mouseu kullanacağım bir seçenek ekleyin ekranında onu anlasam biostan fln bi ayarı ellemiş olabilirmiyim biraz kurcalamıştım da

Kk ben nası bu mouseu kullanacağım bir seçenek ekleyin ekranında onu anlasam biostan fln bi ayarı ellemiş olabilirmiyim biraz kurcalamıştım da
Hayır hocam, 25H2 WinRE hatalı olduğu için son güncellemeler falan düzeltildi diyolardı şifreyi ( PIN ) biliyorsanız işiniz kolay, son güncellemeyi yapmak.

Hayır hocam, 25H2 WinRE hatalı olduğu için son güncellemeler falan düzeltildi diyolardı şifreyi ( PIN ) biliyorsanız işiniz kolay, son güncellemeyi yapmak.
Reis biliomda bi hata çıkıo bi saniye bakayım

Basıorum pini ayarlaya bişi olmuo

Basıorum
reis bulut indirmeyi mi yoksa yerel yeniden yüklemeyi mi seçiyim

Son düzenleme:

Basıorum

Microsoft hesabı yoksa kırarsınız şifreyi de varsa biraz zor.

Basıorum

Bulut daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı