CMD üzerinden mi sildiniz?
Hocam bilgisayarı açamıyorum bile no bootable device hatası veriyor ve başka diskim yok.Anladım hocam. Tekrar format atmak gerekiyor. Elinizde kurulum USB'si varsa bununla temiz kurulum yapın. Format ekranında silinirse gidiyor. Geri getirmek ise mümkün olabilir fakat burada çok zor.
Sistemi kurtaramazsın ama kişisel dosyalarını kurtarmanda yardımcı olabilirim.Windows 11 siyah ekran sorunundan dolayi format atmayi denedim ancak komut diskinden atmam gerekti ve yanlişlikla C diskimi sildim. Geri nasıl kurtaririm?
Eski bir bilgisayarım var ondan format diski kurmayı deneyeceğim ama bilgisayar açilmazken bile nasıl yapabilirim?O zaman kurulum USB'si gerekli. Elinizde Android telefon, USB disk ve OTG kablo kablo varsa rehbere göre yapabilirsiniz.
![]()
Telefon ile Windows Kurulum USB'si Oluşturma Rehberi
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi eldewww.technopat.net
Sistemi kurtaramazsın ama kişisel dosyalarını kurtarmanda yardımcı olabilirim.
Garantiye göndersem cözerler mi?Sistemi kurtaramazsın ama kişisel dosyalarını kurtarmanda yardımcı olabilirim.
Eğer elinizde başka bir pc varsa ve bir flash belleğe sahip iseniz, bu istediğinize ulaşmak gayet kolay.Eski bir bilgisayarım var ondan format diski kurmayı deneyeceğim ama bilgisayar açilmazken bile nasıl yapabilirim?
Dosyalar umurumda değil sadece bilgisayar kullanılabilir hale gelsin yeni aldım daha![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.