Çözüldü Format ekraninda silinen Windows yuklu disk nasil kurtarilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

foxi

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
İntel Uhd Graphics
İşlemci
İntel core i5
Windows 11 siyah ekran sorunundan dolayi format atmayi denedim ancak komut diskinden atmam gerekti ve yanlişlikla C diskimi sildim. Geri nasıl kurtaririm?

Çözüm
Anladım hocam. Tekrar format atmak gerekiyor. Elinizde kurulum USB'si varsa bununla temiz kurulum yapın. Format ekranında silinirse gidiyor. Geri getirmek ise mümkün olabilir fakat burada çok zor.
Bence ben hiç uğraşmayayım garantiye göndereyim.
%100 kullanıcı hatası.
Eski bir bilgisayarım var ondan format diski kurmayı deneyeceğim ama bilgisayar açilmazken bile nasıl yapabilirim?

Dosyalar umurumda değil sadece bilgisayar kullanılabilir hale gelsin yeni aldım daha :(

Garantiye göndersem cözerler mi?
Servis tabiki de çözer ancak Garanti Dışı bıraktığınızdan dolayı cihazı, çözümü de kendiniz oluşturursanız tasarruflu olur sizin açınızdan. Eski bilgisayarınız konusunda bizzat yardım edebilirim sadece sorunu detaylı açıklamaya çalışın.

%100 kullanıcı hatası.

Servis tabii ki de çözer ancak garanti dışı bıraktığınızdan dolayı cihazı, çözümü de kendiniz oluşturursanız tasarruflu olur sizin açınızdan. Eski bilgisayarınız konusunda bizzat yardım edebilirim sadece sorunu detaylı açıklamaya çalışın.

Bilgisayar da sistem recoverye bile girilmiyor nasıl format atayım ayrıca sistem recovery varken atmayı denedim kişisel bilgisayarınız sifirlanırken bir sorun oluştu diyordu.

Bilgisayar da sistem recoverye bile girilmiyor nasıl format atayım ayrıca sistem recovery varken atmayı denedim kişisel bilgisayarınız sifirlanırken bir sorun oluştu diyordu.
Uzun süre kullanılmış Windows ve ona ait Kaybolan sistem dosyaları ile sıfırlama başarısız olur genelde bu yüklediğiniz uygulamalar ve sistem oynamalarına bağlı olarak değişebilir. "Eski bilgisayarım" diye belirttiğiniz sistemi kullanmayı & çalıştırmayı deneyebilirseniz Laptop'unuz için bir çözüm kaynağımız olabilir.

Uzun süre kullanılmış Windows ve ona ait kaybolan sistem dosyaları ile sıfırlama başarısız olur genelde bu yüklediğiniz uygulamalar ve sistem oynamalarına bağlı olarak değişebilir. "eski bilgisayarım" diye belirttiğiniz sistemi kullanmayı & çalıştırmayı deneyebilirseniz Laptop'unuz için bir çözüm kaynağımız olabilir.

Eski bilgisayarimdan format USB'si yapsam nasıl kurtarabilirim bilgisayarda hiçbir şey yapamiyorum nobootable hatası veriyor ondan açilmiyor :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı