Bu hata sadece Boot edilebilir bir disk yani Windows kurulu bir disk olmadığından kaynaklı.Hocam bilgisayarı açamıyorum bile no bootable device hatası veriyor ve başka diskim yok.
Bence ben hiç uğraşmayayım garantiye göndereyim.Eğer elinizde başka bir pc varsa ve bir flash belleğe sahip iseniz, bu istediğinize ulaşmak gayet kolay.
%100 kullanıcı hatası.Bence ben hiç uğraşmayayım garantiye göndereyim.
Servis tabiki de çözer ancak Garanti Dışı bıraktığınızdan dolayı cihazı, çözümü de kendiniz oluşturursanız tasarruflu olur sizin açınızdan. Eski bilgisayarınız konusunda bizzat yardım edebilirim sadece sorunu detaylı açıklamaya çalışın.Eski bir bilgisayarım var ondan format diski kurmayı deneyeceğim ama bilgisayar açilmazken bile nasıl yapabilirim?
Dosyalar umurumda değil sadece bilgisayar kullanılabilir hale gelsin yeni aldım daha
Garantiye göndersem cözerler mi?
%100 kullanıcı hatası.
Servis tabii ki de çözer ancak garanti dışı bıraktığınızdan dolayı cihazı, çözümü de kendiniz oluşturursanız tasarruflu olur sizin açınızdan. Eski bilgisayarınız konusunda bizzat yardım edebilirim sadece sorunu detaylı açıklamaya çalışın.
Uzun süre kullanılmış Windows ve ona ait Kaybolan sistem dosyaları ile sıfırlama başarısız olur genelde bu yüklediğiniz uygulamalar ve sistem oynamalarına bağlı olarak değişebilir. "Eski bilgisayarım" diye belirttiğiniz sistemi kullanmayı & çalıştırmayı deneyebilirseniz Laptop'unuz için bir çözüm kaynağımız olabilir.Bilgisayar da sistem recoverye bile girilmiyor nasıl format atayım ayrıca sistem recovery varken atmayı denedim kişisel bilgisayarınız sifirlanırken bir sorun oluştu diyordu.
Uzun süre kullanılmış Windows ve ona ait kaybolan sistem dosyaları ile sıfırlama başarısız olur genelde bu yüklediğiniz uygulamalar ve sistem oynamalarına bağlı olarak değişebilir. "eski bilgisayarım" diye belirttiğiniz sistemi kullanmayı & çalıştırmayı deneyebilirseniz Laptop'unuz için bir çözüm kaynağımız olabilir.
Eski bilgisayarınızda alıyorsanız bu hatayı eğer, ona da format atmak gerekiyor.Eski bilgisayarimdan format USB'si yapsam nasıl kurtarabilirim bilgisayarda hiçbir şey yapamiyorum nobootable hatası veriyor ondan açilmiyor![]()
Eski bilgisayarınızda alıyorsanız bu hatayı eğer, ona da format atmak gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.