Format ekranında SSD'yi seçtikten sonra format başlamıyor

gorkem42

Yoctopat
Daha fazla  
6 7 saattir uğraşıyorum ama bir türlü format atamıyorum. Anakartım eski olduğundan legacy formundaki bir USB bellek ile format atıyorum. Legacy destekliyor. Format atma kısmına girdiğimde SSD'mi seçtiğimde orada kalıyor ve format kısmına geçmiyor. Geçtiğinde ise %0'da kalıyor. Bios ayarlarim mi bozuk yoksa anakarttanmi kaynakli

Dosya Ekleri

• 20230806_220515.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 20230806_222045.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Selam...
Öncelikle bölümleme sorunlu.
Bütün bölümleri silin. SSD tek parça haline gelecektir.
Biçimlendirmeden ve herhangibir bölüm oluşturmadan SSD tek parça iken seçerek kurulumu başlatın.
SSD nizi bölmek ve D oluşturmak istiyorsanız bunu windows kurulumundan sonra yapın. Önce yapmak mümkün olsa da bu yanlış bir işlemdir, yapmayın çünkü windows kurtarma bölümü olmaması gereken biryerde oluşur ve ilerde sorunlara sebeb olacaktır.

Merhaba dediğinizi aynı şekilde yapıyorum ama yine o ilk attığım resimdeki gibi donuyor kalıyor

Hocam Windows dosyaları kopyalanıyor kısmında direk artmaya başlamaz. 10-15 dakika sonra başlar 30 dakika bekleyin başlamıyorsa USB tekrardan önyükleyin.

Hocam Windows dosyaları kopyalanıyor kısmında direk artmaya başlamaz. 10-15 dakika sonra başlar 30 dakika bekleyin başlamıyorsa USB tekrardan önyükleyin.

1 2 saat civarında bekledim ama hiçbir şey olmadı 2 tane USB ile de denedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…