MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 USB'yi cihaza takıyorum, BIOS'tan USB'yi öncelikli çalıştırıyorum. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum, ve böyle bir ekran kalıyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 20201210_215903.jpg 47,8 KB · Görüntüleme: 52 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
USB'yi cihaza takıyorum, BIOS'tan USB'yi öncelikli çalıştırıyorum. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum, ve böyle bir ekran kalıyor. Ne yapmalıyım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 10 Aralık 2020 #2 Bir süre bekleyin. O sırada başka bir şey ile uğraşın hala ekran gelmezse farklı bir USB ile deneyin. Artı 0 Eksi
Bir süre bekleyin. O sırada başka bir şey ile uğraşın hala ekran gelmezse farklı bir USB ile deneyin.
KS KS MKozmos Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 146 Yer Yapay zekayla tartışanlar topluluğu konslosluğunda Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #3 Berkay Davas dedi: Bir süre bekleyin. O sırada başka bir şey ile uğraşın hala ekran gelmezse farklı bir USB ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir USB ile deneme şansım yok ise ne yapacağım? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Bir süre bekleyin. O sırada başka bir şey ile uğraşın hala ekran gelmezse farklı bir USB ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Farklı bir USB ile deneme şansım yok ise ne yapacağım?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 11 Aralık 2020 #4 MKozmos dedi: Farklı bir USB ile deneme şansım yok ise ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... USB içindeki setup.exe ile kurulum yapmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
MKozmos dedi: Farklı bir USB ile deneme şansım yok ise ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... USB içindeki setup.exe ile kurulum yapmayı deneyebilirsin.