Format esnasında Nvlddmkm.sys hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Thardepth

Picopat
Daha fazla  
RAM
6GB DDR3 1600MHz
Ekran kartı
Intel HD Graphics + NVIDIA (hangisi bilmiyorum)
İşlemci
İ5 6. Nesil
Bilgisayarı PS3 kolunu kurarken bir anda kapandı. Sorunsuz çalışırken tekrar açılırken nvlddmkm.sys hatası verince format atmaya kalkıştım. Şu an hiçbir şekilde format bitmiyor. Bitse bile bilgisayar açılmıyor.
Dil seçme ekranına geliyor klavye dili seçiyorum aynı hatayı veriyor bu sırada ekran kartımın markası GeForce 940M imiş ayrıca CMD dışında hiçbir şeye erişimim yok.

Screenshot_2023-07-22-00-10-46-392_com.miui.gallery.jpg

IMG_20230722_001013.jpg

Son düzenleme:
Nvlddmkm.sys ekran kartı hatasıdır. Ekran kartının ya mekaniksel (chipset dağılması, yanması..) ya da yazılımsal bir sıkıntısı var. Bilgisayarı güvenli modda başlatabiliyorsanız driver'ları güncelleyin.

Bilgisayarı PS3 kolunu kurarken bir anda kapandı. Sorunsuz çalışırken tekrar açılırken nvlddmkm.sys hatası verince format atmaya kalkıştım. Şu an hiçbir şekilde format bitmiyor. Bitse bile bilgisayar açılmıyor.

Eki Görüntüle 1871572

Eki Görüntüle 1871573

Nvlddmkm.sys ekran kartı hatasıdır. Ekran kartının ya mekaniksel (chipset dağılması, yanması.) Ya da yazılımsal bir sıkıntısı var. Bilgisayarı güvenli modda başlatabiliyorsanız Driver'ları güncelleyin.

Güvenli modda da açılmıyor efenim.

Nvlddmkm.sys ekran kartı hatasıdır. Ekran kartının ya mekaniksel (chipset dağılması, yanması..) ya da yazılımsal bir sıkıntısı var. Bilgisayarı güvenli modda başlatabiliyorsanız driver'ları güncelleyin.
Hocam sizce başka bilgisayardan driver yüklesem düzelme ihtimali bulunuyor mu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı