Format esnasında Winload.EFI hatası

Seyyid Ahmed

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarımda bir adet 250 GB SSD var Samsung 860EVO ıcerısınde Windows 10 ısletım sıstemı yuklu ayrıca 1 adet Corsair MP510 480 GB M.2 SSD var ben bu M.2'ye ısletım sıstemı kurmak ıstıyorum 1 adet USB ve kurulum dosyam var. Rufus ıle yüklemiş bulunmaktayım M.2'ye kurdugum zaman winload. EFI sorununu almaktayım, mavı ekran ıcerısınde. Yardımcı olur musunuz? (Samsung SSD'dekı ısletım sıstemını kaldırmadım henuz yukleme yaptıktan sonra kaldıracağım ) şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boot sıralamasında, M.2 SSD ilk sırada mı?
Evet İlk sırada kusura bakma bıraz gec cevap verdım bılgısayar kafayı yedı hayata döndürdüm
Bu arada m2 ssdyı bıcımlendırdım artık ssd uzerınden acılıyor bılgısayar ama hala m2 ssd ye kurmak ıstıyorum sadece bılgısayarı acabılıyorum o kadar

Çözüm için denebilecek yollardan birisi, önceki Windows UEFI kurulum yapıldıysa boyle bir soruna sebep olabilir. Değiştireceğiniz ayar BIOS ekranından sonrasını etkiliyor. En kötü ihtimalle tekrar BIOS'a girip düzeltilebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı