Çözüldü Format Factory'nin setup dosyası temiz mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Virüs yok. PUP. Bolca reklam var. Zararlı değil kısaca. Kullanmanızı önermem ama. 👍
Hocam subtitle workshop ile alt yazı hazırlıyorum. Daha sonra onu mp4 videosuna gömmek istiyorum ama normal videonun içinde oynatmak değil, gömmek istiyorum. Yani Youtube'a yüklediğimde altyazı gözüksün istiyorum.

Yukarıda denildiği gibi kendi sitesinden indirdiysen en fazla reklamları var, Onlar da çok dert değil. İmzalı olduğu için dosya adı da şüpheli olmadığından legal siteden indirdiğin anlaşılıyor. Açık kaynak farklı alternatifler de var ama kullanımı rahatsa kullanabilirsiniz.

Yukarıda denildiği gibi kendi sitesinden indirdiysen en fazla reklamları var, Onlar da çok dert değil. İmzalı olduğu için dosya adı da şüpheli olmadığından legal siteden indirdiğin anlaşılıyor. Açık kaynak farklı alternatifler de var ama kullanımı rahatsa kullanabilirsiniz.
Hocam bildiğiniz alternatifleri söyleyebilir misiniz?

@Lionel Messi

Bu yazılım işinizi görecektir. Kullanımı basit. Yıllardır kullanırım.
Hocam o gömmüyor, sadece siz izlerken altta yazıyı gösteriyor. Ben videonun içine işlemesini istiyorum, başka bir platforma yüklediğinizde Handbrake ile yaptığınız alt yazı kayboluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı