Çözüldü Format Factory'nin setup dosyası temiz mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lionel Messi

Picopat
Yer
Rosario, Argentina
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Futbolcu
Format Factory setup dosyası indirdim, kurmadan önce VirusTotal'e atıp taradım ve sonuç bu şekilde çıktı:

Problem olur mu?

@Murat5038

Virüs yok. PUP. Bolca reklam var. Zararlı değil kısaca. Kullanmanızı önermem ama.
Hocam subtitle workshop ile alt yazı hazırlıyorum. Daha sonra onu mp4 videosuna gömmek istiyorum ama normal videonun içinde oynatmak değil, gömmek istiyorum. Yani Youtube'a yüklediğimde altyazı gözüksün istiyorum.

Yukarıda denildiği gibi kendi sitesinden indirdiysen en fazla reklamları var, Onlar da çok dert değil. İmzalı olduğu için dosya adı da şüpheli olmadığından legal siteden indirdiğin anlaşılıyor. Açık kaynak farklı alternatifler de var ama kullanımı rahatsa kullanabilirsiniz.

Hocam bildiğiniz alternatifleri söyleyebilir misiniz?

Hocam o gömmüyor, sadece siz izlerken altta yazıyı gösteriyor. Ben videonun içine işlemesini istiyorum, başka bir platforma yüklediğinizde Handbrake ile yaptığınız alt yazı kayboluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…