Format için 8 GB USB yeterli mi?

i7-4770 tamam rehber videodada öyleymiş sıkıntı yok yola devam
İşlemcimi sorma nedenim eski bir işlemci olup 64 bit mimarisini desteklemiyor olma ihtimaliydi. Böyle bir problem yok. O yazı da normal. Problem yok.

1594683378678.png

UEFI kurulumda Windows Boot Manager oluşup kendini Boot listesinde başa çekiyor. Flaşı çıkarmanıza vb gerek kalmıyor.

Bir de Windows 10 flasha hala kurulum yapıyor bazen sol tık yaptığımda çalısmıyor normal değil mi o yandan izliyerek yapıyorum bir de yani video ile o indiriliyor bölümü üst üste gelince oluyor.

Son düzenleme:
Birde windows 10 flasha hala kurulum yapıyor bazen sol tık yaptığımda çalısmıyor normal değil mi o yandan izliyerek yapıyorum birde yani video ile o indiriliyor bölümü üst üste gelince oluyor
Eşzamanlı yazıyor olabilir. İşlem tamamlanana kadar müdahale etmeyin.

Tamam herangi bir sıkıntı olursa yüklemez değil mi zaten ? flasha uyarı verir yani
Görev tamamdır format atılmıştır doğru mu attım bilmiyorum bir şekilde attık herkese teşekkür ederim.

Dostum ben o windowsssun kendi sayfasında ki dosyayı indirdim formatımı attım CMD klasörüne slmgr /xpr yapıştırdım Windows kalıcı olarak etkinleştirildi dedi ama ben format atarken kodum yok demiştim orijinal mi şimdi bu Windows.

Bilgisayarı kendim formatladım başlarken ürün anahtarı girmedim ben Windows 10 kurulduktan sonra CMD klasörüne bir şeyler yazdım ürün etkinleştirildi dedi ama ben window kurarken ürün anahtarım yok demiştim kullandığım Windows orijinal mi şu anda?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı