Format için 8 GB USB yeterli mi?

Disk biçimlendirirken dikkat et, aman USB belleği biçimlendirme, GPT MBR tablo hatası verirse diskpart yöntemini kullan. En sık karşılaşılan sorunlar bunlar, ne deyim. :D.

Sabah doğru durumu haber veririm.

USB'nin tam oturdugundan ve bilgisayarinizin pilinin yeterli dolulukta olmasina dikkat edin bilgisayarinizda 3.0 destekli USB girişi varsa usbnizi oraya takarsaniz islem daha hizli gerceklesir kısaca telefonunuzdan rehber videosu açın ve yapın gayet kolay bir işlem.

Aynen öyle yapıyorum.
Hepinize teşekkür ederim hayırlı aksamlar.

Bu çakma Windows'ta ISO dosyasını falan flasha atsam olur değil mi? Şu an kullandığım çakma ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsana destek vermiyorum şu anda kullandığım Windows korsan dosyaları buna indirip kullanacağım sıkıntı olmaz değil mi diye soruyorum.

Windows 10 için sitede Microsoft'un sunduğu Launcher var oradan kolayca yapabilirsiniz isterseniz ileride cracklersiniz ya da orijinalini alırsınız o kısım beni ilgilendirmiyor. Kolay gelsin.

Windows 10 için sitede Microsoft'un sunduğu Launcher var oradan kolayca yapabilirsiniz isterseniz ileride cracklersiniz ya da orijinalini alırsınız o kısım beni ilgilendirmiyor. Kolay gelsin.
Windows 10 kurduktan sonra hemen mi indirmek gerekiyor sürücülerini?

Son düzenleyen: Moderatör:
1594682219550.png

Kolay gelsin :) Sabahlamaya hazırız :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı