Format için 8 GB USB yeterli mi?

Dedigim Microsoft'un launcherindan yaparsaniz gerek yok diye biliyorum fakat emin degilim herhangi bir rehber size doğruları gösterecektir.
64 BİT YERİNDE DEĞİŞİK YAZI VAR NORMAL 64 BİT YAZMIYOR RUSÇA GİBİ BİR SIKINTI OLUR MU

Dedigim Microsoft'un launcherindan yaparsaniz gerek yok diye biliyorum fakat emin degilim herhangi bir rehber size doğruları gösterecektir.
Windows çoğunu kuruyor sadece eksik var mı diye kontrol etmek lazım. Ekran kartı, BIOS sürümlerine bakıp sitesinden indirebilirsin. Zaten YT üzerinde rehber videoları var.

Windows çoğunu kuruyor sadece eksik var mı diye kontrol etmek lazım. Ekran kartı, BIOS sürümlerine bakıp sitesinden indirebilirsin. Zaten YT üzerinde rehber videoları var.
windows sitesinden indirdim ama 64 bit yerinde sadece rusça gibi bir şey yazıyor bir sıkıntı olur mu

hayatımda ilk defa format atacam bu driverları nasıl yüklüyecem
Görüntü sürücüleri haricinde senin yüklemen gereken bir sürücü yok. Görüntü sürücülerini yüklerken de

1- APU Sürücüleri
İşlemci modelin i5 8250u olsun mesela.
Google => i5 8250u driver => downloadcenter.intel.com diye bir site çıkıyor karşına
Oradan
Onu aç en son yayınlanan "Intel® Graphics - Windows® 10 DCH Drivers" sürücüsünü işletim sistemine uygun olarak indir.

Ya da AMD örneği verelim: İşlemcin Ryzen 5 3550H mesela:
https://www.amd.com/en/support adresine gir arama kutusuna 3550H yaz.
Sumbit de en son yayınlanan Adrenalin sürücüsünü indir. Kur.

2- Harici ekran kartı kurulumları

Nvidia için: Geforce Experience yazılımını indir bilgisayarına kur.
Nvidia hesabı oluştur ve giriş yap. Sürücüler kısmına gel ve en son sürücüyü yükle.

AMD için
https://www.amd.com/en/support adresine gir arama kutusuna ekran kartının modelini yaz.
Sumbit de en son yayınlanan Adrenalin sürücüsünü indir. Kur.

Şimdi flasha Windows 10 atacağım ama 64 Bit yazan yerde değişik bir şekilde 64 Bit yazıyordu diğerleri türkçeydi mimari olan yerde sıkıntı vardı bir sıkıntı olur mu yazısı değişikti sadece.

İşlemcin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…