Format için bulut depolama önerisi

Valyre0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda bilgisayarımın depolamasında oluşan bir sorun yüzünden bilgisayarıma format atmak durumundayım ve verilerimi yedeklemem için USB almayı falan düşünüyordum. Ancak daha kısa bir yol bulut depolama servisleride işimi görür diye düşündüm format sonrası verilerimi alabileceğim bir tanesini önerebilir misiniz OneDrive falan iş görür mü mesela?

Merhaba yakın zamanda bilgisayarımın depolamasında oluşan bir sorun yüzünden bilgisayarıma format atmak durumundayım ve verilerimi yedeklemem için USB almayı falan düşünüyordum. Ancak daha kısa bir yol bulut depolama servisleride işimi görür diye düşündüm format sonrası verilerimi alabileceğim bir tanesini önerebilir misiniz OneDrive falan iş görür mü mesela?
@Valyre0 Terabox uygulamasını öneririm bende aktif olarak kullanıyorum 1 TB ücretsiz alan sunuyor kullanıcılarına 2 yıldır kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım, herşeyi upload edip erişebilir ve sonra indirebilirsiniz ayrıca ayarlardan güvenlik düzeylerini de arttırabilirsiniz.

Play Store: TeraBox: Cloud Storage Space - Google Play'de Uygulamalar

OneDrive veya Google One kullanabilirsiniz. Kendinize uygun bir planı seçebilirsiniz.

Upload hızınızı kontrol etmeyi unutmayın, yoksa yedeklemeniz günlerce sürebilir hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı